Udvidet åbningstid ved udstedelse af pas

Op til sommerferien er der altid pres på ekspeditionen af pas, og erfaringsmæssigt kan der let opstå køer og ventetid. For at mindske presset udvider Borgerservice åbningstiden for udstedelse af pas fire torsdage i maj og juni.

”Hvert år udsteder vi godt 12.000 pas. I april måned udstedte vi 1.100 pas, men i maj og juni når vi erfaringsmæssigt op på over det dobbelte antal, så der kan virkelig være pres på ekspeditionen,” oplyser gruppeleder Jette Møller.

For at forebygge problemet med køer og ventetid holder Borgerservice, Bredgade 1 i Kolding, åbent frem til klokken 19 følgende torsdage:

- 15. maj
- 22. maj
- 12. juni
- 19. juni

”I den udvidede åbningstid fra klokken 16.30 til klokken 19.00 ekspederer vi kun pas. Hvis man skal have fornyet kørekort, brevstemme, have udstedt NemID, e.lgn., henviser vi til vores normale åbningstid,” siger Jette Møller og fortsætter:

”Jeg håber, at mange vil benytte sig af de udvidede åbningstider, så vi kan minimere ventetiden. Det tager cirka 14 dage svarende til 10 arbejdsdage at få et pas, så kom i god tid, så optakten til ferien ikke bliver alt for stresset.”

Publiceret 11 May 2014 07:00