Indehaver af Kronborg Sundhed & Velvære, Maibritt Kronborg, fik forleden klapsalver for et informativt foredrag i Korskærcentret.

Indehaver af Kronborg Sundhed & Velvære, Maibritt Kronborg, fik forleden klapsalver for et informativt foredrag i Korskærcentret.

Maibritt:

Der er fornuft i sundhed og velvære

Nystartet virksomhed med fokus på livsstilsændring

Sygeplejerske og kostvejleder Maibritt Kruse Kronborg står bag den nye virksomhed Kronborg Sundhed & Velvære. Firmaet har afdeling i Vejen, men Maibritt Kronborg vil køre ud fra sin adresse på Vandmøllegårdsvej i Erritsø.
I sin nystartede virksomhed vil Maibritt Kronborg sætte fokus på, at et vægttab ikke behøver at være en kompliceret og anstrengende affære. Det er muligt gennem en livsstilsændring, med enkle og små skridt, at opnå vægttab og sundere livsstil, som holder på sigt.
Maibritt er nyuddannet kostvejler, og har gennem mange år været sygeplejerske. Hun tager blandt andet udgangspunkt i sundhedsstyrelsens vejledninger og de nordiske kostråd.
Hun har desuden en baggrund som idrætsleder- og instruktør, og kan derfor vejlede omkring motion, så den er tilpasset og er tilrettelagt individuelt på baggrund af den enkeltes ressourcer.
Den psykologiske baggrund for at kunne motivere, også i krisesituationer, har Maibritt Kronborg opnået som sygeplejerske. Hun har en bred efteruddannelse inden for psykologi, som blandt andet er opnået som frivillig offerrådgiver ved Sydøstjyllands politikreds.
Maibritt Kronborg tilbyder også strukturerede krisesamtaler i firmaet, som starter op her i maj.
“Sammen med min personlige og medmenneskelige indsigt kan jeg være en god støtte til at strukturere de problemer, der kan være, når livet giver modstand og ens egne ressourcer ikke længere selv kan slå til,” siger hun.
Når det gælder vægttab, fokuserer maibritt Kronborg på at koble kostvejledning på fysisk træning, så kunderne opnår et reelt vægttab, der holder på sigt. Hun slår fast, at det er vigtigt at arbejde bevidst og målrettet med de faktorer, der påvirker motivationen.
Igennem livsstilsændring sikrer man et langtidsholdbart vægttab.
“I virksomheden Kronborg Sundhed & Velvære handler det derfor om samtale, hvor der fokuseres på, hvad der motiverer den enkelte til at tabe sig og få en sundere livsstil.”

Publiceret 11 May 2014 10:00