De hvide prikker går fra Nicolai til biblioteket (foto: Susie Jessen)

De hvide prikker går fra Nicolai til biblioteket (foto: Susie Jessen)

Prikker i midtbyen:

Hvor skal vi hen du?

Mange undrer sig over, hvorfor der pludselig er hvide prikker i midtbyen

Af
Anne Lind

Anne Andersen

De hvide prikker, som har fanget manges opmærksomhed, løber i to ruter fra Nicolai til Kolding Bibliotek. Ideen er at skabe noget ekstra opmærksomhed omkring de to store kulturinstitutioner i Kolding, det fortæller Alexander Priesemann der er landskabsarkitekt ved Kolding Kommune:

“Vi vil gerne gøre byens borgere, og også de besøgende, opmærksomme på alle de muligheder der er på både Nicolai og på biblioteket. Langs ruterne bliver der så, i løbet af tre år, skabt ni forskellige stationer med forskellige aktiviteter og oplevelser - både for de helt små, men også for de lidt større børn”.

Sidste år blev Tombolapladsen blandt andet ændret, så der i dag er en cirkel af betonpiller, og på tegnebrættet er blandt andet graffiti og en historisk fortælling:

“Prikkerne er kommet for at blive, og jeg oplever, at rigtig mange er nysgerrige efter at finde ud af, hvorfor de er der. Man kan følge de to forskellige ruter, og så er det op til en selv, om man vil stoppe ved en af de ni stationer, som vi ender med at få”, forklarer Alexander Priesemann.

Publiceret 11 May 2014 09:00