NYE OPLYSNINGER:

Eftersøgt kvindes cykelhjelm formentlig fundet i Ribe Å

Syd- og Sønderjyllands Politi har nye oplysninger i forbindelse med eftersøgningen af den 68-årige Jytte Blæsberg, der har været savnet siden søndag.

Af
Rune Weitling

Syd og Sønderjyllands Politi har nu fået bekræftet, at den bortgåede, demente Jytte Blæsberg - der har været forsvundet siden søndag - havde fået en ny cykel, som hun formodes at være cyklet af sted på. Det skriver politiet i en pressemddelelese.
Cyklen er hvid og svagt lyslilla af mærket Kildemoes. Ligeledes er hendes cykelhjelm ikke kun hvid, men hvid og koboltblå med en sort skærm.
Seneste udvikling i eftersøgningen er, at politiet har fundet en cykelhjelm i Ribe Å ved broerne over til andeøerne.
Ifølge et vidne er samme cykelhjelm set længere opstrøms i forgårs. Både plejepersonale og pårørende bekræfter, at den med stor sandsynlighed er magen til Jytte Blæsbergs hjelm. Politiet er i øjeblikket ved at undersøge, om der er sammenhæng mellem den fundne hjelm og Jytte Blæsberg eftersøgning.
Derfor koncentrer politiet nu eftersøgningen langs Ribe Åsystem fra Warming Vesterby til Ribe by. Eftersøgningen fortsættes fra luften af helikopter, mens Beredskabsstyrelsen gennemsøger Åsystemet med båd. På land søger hundeførere på begge sider af åen.
Har du set en mørkhåret kvinde på en hvid og lyslilla cykel, med eller uden blå og sort hjelm, eller har du set en cykel svarende til beskrivelsen, bedes du hurtigst muligt kontakte politiet på 1-1-4.
Jytte Blæsberg er dement og vil på nuværende tidspunkt være ude af stand til at tage vare på sig selv.

null

Publiceret 14 May 2014 11:45