Aabenraa Skoleorkester giver Sommerkoncert på torsdag. (Privatfoto).

Aabenraa Skoleorkester giver Sommerkoncert på torsdag. (Privatfoto).

Aabenraa Skoleorkester klar til sommerkoncert

Aabenraa Skoleorkester holder koncert torsdag i Sønderjyllandshallen

Torsdag inviterer Aabenraa Skoleorkester til den årlige sommerkoncert i Sønderjyllandshallen. Kl. 19.30 tages der hul på begivenheden, hvor alle interesserede er meget velkomne. Der er gratis adgang.
Aftenens program er som altid en god blanding af forrygende swingnumre over pop-rockballader til de uundværlige festlige marcher. Orkesterets 35 medlemmer vil under ledelse af Michael Jeberg Kjær bl.a. spille et velklingende arrangement af temaet fra den 23. James Bond-film Skyfall og et potpourri med tre af de bedste numre fra 60erne. Tidligere orkestermedlem Jens Erik Stein er konferencier og leder publikum igennem aftenens program.
Musikåret 2013-2014 har været et stort og begivenhedsrigt år for Aabenraa Skoleorkester med mange spændende punkter på aktivitetskalenderen, der i år afsluttes med deltagelsen i Aabenraa Ringridning.
Aabenraa Skoleorkester optager netop nu nye medlemmer på alle instrumenter. Interesserede kan læse mere om orkesteret på www.aabenraaskoleorkester.dk.
Tilmeldingsfristen til skoleåret 2014/2015 er den 16. juni 2014. Tilmelding foregår online via Aabenraa Musikskoles hjemmeside www.aabenraamusikskole.dk.

Publiceret 20 May 2014 08:00