Camp Nicolai ruller ud

Camp Nicolai er klar til en ny sæson med sjove, spændende og tankevækkende oplevelser og aktiviteter, der rulles ud til børn i hele kommunen

Campingvognen er kørt frem, værktøjet pakket og Camp Nicolais crew står klar til det store rul-ud, der allerede fra begyndelsen lover godt.  Sæsonen bliver skudt i gang den 24. maj, hvor Skovparken i Kolding danner rammer for årets først camp.
Her vil børnene blive mødt af et veloplagt camp-crew, der med spænding har ventet på at rulle årets første camp ud til et forventningsfuldt publikum.  ”Camp Nicolai er igen på vejen og vi har alle i crewet glædet os meget til at komme ud og sprede sjov, glæde og gode ideer” udtaler Ann Køhrsen, som er en af de medarbejdere som publikum møder undervejs.
 
Camp Nicolai er et rullende, børnekulturelt tilbud, som Nicolai for børn inddrager i formidlingen af oplevelser og aktiviteter, fordybelse og leg ud i hele Kolding Kommune. Udgangspunktet er en campingvogn, der bliver indrettet og udstyret alt efter behov.
Camp Nicolai er mere end blot et underholdningstilbud. Camp Nicolai er også en anderledes og inspirerende måde at fordybe sig på og lege sammen børn og voksne imellem” fortæller Kristine Karlshøj, leder af Nicolai for børn.
 
Camp Nicolai kan bestilles og medvirker gerne ved offentlige arrangementer, hvor børn er en del af målgruppen. Det kan være til byfesten, børnedyreskuet, markedsdag eller der, hvor børn og voksne ellers nyder dagen og de gode oplevelser sammen. Og gode oplevelser får du altid med dig i mødet med Camp Nicolai.
 
Hvis du vil vide mere om Camp Nicolai og få et overblik over, hvor den ruller ud og kan opleves, så klik ind på www.nicolaiforborn.dk for yderligere information.

Publiceret 20 May 2014 08:00