Den lille havfrue har premiere den 17. juli på Operaen. Den spiller i Fredericia fra 28. august.

Den lille havfrue har premiere den 17. juli på Operaen. Den spiller i Fredericia fra 28. august.

Den lille havfrue runder 35.000 billeter i forsalg

Salget udløser forlængelse af spilleperioden i Operaen og i Fredericia

Med godt to måneder til premieren har ”Disneys Den Lille Havfrue - The Musical” allerede solgt 35.000 billetter. Den store efterspørgsel har udløst forlængelse af spilleperioden – både i Operaen og på Fredericia Teater.
Musicalen har premiere den 17. juli på Operaen, hvor der kommer yderligere 12 ekstraforestillinger. På Fredericia Teater forlænges perioden med en uge. Det betyder, at sidste spilledag i Operaen nu er den 17. august, mens sidste spilledag på Fredericia Teater er den 24. september.
Begejstringen er stor hos Fredericia Teaters Teaterchef, Søren Møller:
“Vi havde håbet på et godt forsalg, efter vi endte med at sælge 110.000 billetter til ”Disneys Aladdin – The Musical” sidste år. Men man skal aldrig tage noget for givet, og det har vi bestemt heller ikke gjort denne gang. Men sagen er faktisk, at forestillingen sælger endnu hurtigere end ”Disneys Aladdin – The Musical”. Det er fantastisk at se, at danskerne virkelig har taget konceptet til sig med at se Fredericia Teaters produktioner af Disney-musicals i sommerperioden. Vi går i gang med prøverne lige rundt om hjørnet og glæder os vildt meget til at vise forestillingen for publikum.”

Publiceret 20 May 2014 10:00