Majmarked i Nicolai - et marked med mere

Fredag den 30. maj klokken 10-16 er der igen Majmarked i gården i Nicolai, og denne gang har kulturkomplekset i Skolegade udvidet butikken.
Når årets udgave af Majmarkedet i Nicolai slår dørene op, bliver det i en ny og større udgave. Der er flere boder, mere musik og flere aktiviteter, og som noget nyt, kan man også finde flere af de kulturelle foreninger, der har deres daglige gang i Nicolai, på markedet. Alle husene er åbne hele dagen, og der er masser af steder at gå på opdagelse.

3 markeder i 1

Markedet er i år opdelt i tre områder. På markedet for hjemmelavede produkter kan man finde design, husflidsprodukter, øl og honning. En anden del af markedet byder på traditionelle loppeting, antikviteter og masser af tøj og sko. Endelig er der også et børneloppemarked, hvor børnene kan gå på udkig efter godt, brugt legetøj. I alt vil der være over 60 stande, så der er en god chance for at finde noget, man ikke kan undvære.
Nicolai Biograf & Café inviterer til non-stop børnebio for de 3-8-årige i biografen og kog-selv-aspages ved caféen. I Stadsarkivet kan man besøge arkivsalonen, hvor man kan købe udvalgte billeder og hilse på folkene bag Kolding Nostalgi-projektet. Alle er også velkomne til at bidrage til Stadsarkivets indsamling af materiale om Seest-katastrofen.
I Nicolai for børn kan man få historien om Det Magiske Hus, Borgmesteren i Den Store By og Nicolais mange spændende eventyr (entré).
I House of Design skyder Doctor Artes Kunst Crematorium med skarpt mod et af verdens brændpunkter under overskriften ”KRIM'S krams.” Og så er det ved at være sidste chance for at opleve den fascinerende udstilling SPACES i Nicolai Kunst & Design.
Nicolai-familien er blevet stor, og i år er de mange kulturelle foreninger, der holder til i Nicolai, også inviteret til at være med på markedet. Flere af dem indretter sig i Nicolai Scene – andre vil holde til i gården. Man kan bl.a. møde:
Kolding Nostalgi, Rastapopoulos, Tangoforeningen La Luna, Kolding Skakklub, Springeren, Kolding Kunstforening, Baronessen & Co og Visens Venner.

Musik og drivhuse

Der er garanti for god stemning i gården. Musikken leveres af jazzorkestret Casper & the Cats og af Trio Nicolai, der spiller tango. Visens Venner kommer også forbi og underholder fra scenen. Og endelig kan man fordybe sig i årets gårdprojekt i Nicolai, ”AGER” – et stemningsfyldt gårdmiljø, der består af plantehuse og højbede.
Nicolai har sat alle sejlene til og glæder sig til at byde velkommen til en hyggelig markedsdag.

Publiceret 20 May 2014 18:00