(Privatfoto).

(Privatfoto).

Og vinderen er ....!

UDDANNELSE: Mandag den 19. maj bød på sidste skoledag for afgangsklasserene på Køge Handelsgymnasium – og de serverede KHS Awards show til morgenmad for hinanden og resten af skolen i et væld af fantasifulde kostumer.
Årets hunt-liker på facebook, årets pumper, årets player, årets smukkeste dreng, årets duks blev blandt mange flere kærligt nomineret og fejret, da Køge Handelsgymnasiums tredje års klasser sagde farvel til deres gymnasietid.
Showet blev bestyret med hård hånd af to studerende, Julie Worm fra 3h og Malthe Gisli-Bødker fra 3g, mens to-tre repræsentanter fra de 11 afgangsklasser hver præsenterede deres kategori, de nominerede til prisen – og overrakte den ærefulde pris.
Ledsaget af høje råb, pift og høj musik – og klapsalver, der kunne få taget til at lette, modtog de prisvinderne på skift deres forgyldte statuetter.
Omkring kl. 11 var showet færdigt, og de – snart tidligere – studerende forlod skolen for at feste videre – og afvente offentliggørelsen af årets eksaminer ved midnat.
pm

(Privatfoto).

(Privatfoto).

KHS-garde. (Privatfoto).

KHS-garde. (Privatfoto).

Publiceret 20 May 2014 06:00