Kvickly-direktørerne Jan Moberg Pedersen, Nordborg, og Jens Wind, Sønderborg, under besøget hos kvægfarmere i Namibia. Foto: Brian Sønderby Sundstrup, COOP

Kvickly-direktørerne Jan Moberg Pedersen, Nordborg, og Jens Wind, Sønderborg, under besøget hos kvægfarmere i Namibia. Foto: Brian Sønderby Sundstrup, COOP

Smag på Afrika

Kvickly i Nordborg og Sønderborg holder tema-aften om afrikanske produkter

Kvickly i Nordborg og Sønderborg sætter for tiden fokus på en serie fødevarer fra Afrika, der produceres med tanke på såvel bæredygtighed som ansvarlighed.
Serien kaldes Savannah, og den skal garantere kunderne, at de hjælper fattige afrikanske bønder og familier til at få højere levestandard samt mulighed for at give børnene uddannelse.
Med serien støtter COOP små farmere i deres daglige arbejde. Støtten gives f.eks. i form af avlstyre, såsæd og adgang til friskt vand, så bønderne kan øge produktionen.
I den forbindelse arrangerer Kvickly i Nordborg og Sønderborg hver især en Savannah-aften, hvor interesserede kan få mere at vide og smage på et udvalg af butikkernes 50-60 Savannah-produkter. Savannah-aftnerne finder sted onsdag den 4. juni kl. 19.00. I Nordborg foregår det i Bistroen i Kvickly, i Sønderborg er det i Spisestedet på Sønderborghus.
Der bydes på en tre retters menu på basis af fødevarer fra Savannah-projektet samt smagsprøver på seks afrikanske vine. Billetter til 199 kroner sælges fra onsdag den 21. maj i begge Kvicklyer.

Publiceret 20 May 2014 08:00