Azad Corlu leverede varen som oplægger til Christian ¿Greko¿ Jakobsens to mål mod Silkeborg. Det ses gerne gentaget i Hjørring.

Azad Corlu leverede varen som oplægger til Christian ¿Greko¿ Jakobsens to mål mod Silkeborg. Det ses gerne gentaget i Hjørring.

Utrolig vigtigt bundopgør

HIF spiller i Vendsyssel onsdag aften - bliver det med livrem og seler eller for fuld skrue?

FODBOLD: Der resterer ikke mange kampe i 1. division, hvor kun Marienlyst er rykket ud med sikkerhed. Oprykningen er ikke afklaret og nedrykningen heller ikke med fem kampe tilbage.

Af
ebohvidovreavis.dk

Hvidovre ligger som bekendt i den tunge ende, hvor hver eneste kamp er uhyre vigtig, men aftenens kamp endnu mere afgørende. Det er den fordi, Vendsyssel, ligesom Hvidovre og AB og til dels Fredericia, slås om at undgå nedrykningen sammen med Marienlyst. Vendsyssel havde sat næsen op efter et uafgjort resultat i weekendens kamp ude mod formstærke Brønshøj. Det var lige ved at lykkes, men i overtiden fik Brønshøj sat trumf på efter en standardsituation og sikret sig en smal 1-0 sejr. HIF fik et point mod Silkeborg, og det var et fantastisk resultat, da Silkeborg kæmper med om oprykning. Et point, som ingen på forhånd kunne regne med, men mange kunne håbe på. Det store spørgsmål er, hvordan HIF vil søge kampen i Vendsyssel afviklet. Skal der spilles med livrem og seler for at hindre Vendsyssel i af score og måske håbe på, at man selv kan få puttet et par stykker i mål på hurtige omstillinger? Eller skal man satse offensivt med en kontrolleret defensiv, hvor man sørger for, at spiller sikkert? Begge udgaver har sine fordele. At spille med en kontrolleret defensiv har vist, at der ligger styrken ikke. Der er simpelthen for mange fejl i centerforsvaret, som angriberne skal råde bod på. Så hvis det er den model, der foretrækkes, skal HIF spille med både Christian ¿Greko¿ Jakobsen og Jonathan ¿LÅ-LÅ¿ Nielsen helt fremme. Det to angribere kan score mål, men de skal også fodres og ikke bare løbe unødvendige meter, selvom det defensive spil jo indledes på modstanderens banehalvdel. At spille med livrem og seler har ikke gjort noget godt for HIF i dette forår. Dertil lukker man for mange dumme bolde ind i situationer, hvor man spiller med stor risiko og manglende disciplin. Spændende, hvilken model, der bliver foretrukket.

Publiceret 20 May 2014 08:00