DEBAT:

Kampen for indflydelse

Lis Ravn Ebbesen, byrådsmedlem for SF
Lindealle 18
6000 Kolding

For de fleste af os er EU valget 25.5. langt fra vores dagligdag. Mange synes også, vi har for lidt indflydelse på noget, der besluttes så langt væk. Men opgiver man at stemme, opgiver man også kampen om at få indflydelse. Derfor er det vigtigt, at du bakker dit parti op. For der er direkte sammenhæng mellem lokale udfordringer, og det EU's politikkere beskæftiger sig med. I SF Kolding er vi optaget af grøn vækst.
Derfor har vi støttet Synergy Parken og ønsket mulighederne for vindmøller undersøgt. SF har med resten af byrådets stemmer fået gennemført, at når kommunen udbyder opgaver, skal de ansatte have overenskomstmæssig løn. Og sammen med handicaprådet, har SF problematiseret kommunens indkøb af phalathholdige katetre. De tre temaer er også en del af Margrete Aukens og af SFs kandidaters temaer ved EU valget. Grøn vækst, nej til social dumping og mindre tilsætning af skadelige stoffer i f.eks. børns legetøj.
Danmark er et lille land, men derfor skal vi ikke opgive at blive hørt. Derfor er det vigtigt, at du stemmer på det parti, som taler for det du står for i EU. Derfor er din stemme vigtig 25.5.

null

Publiceret 20 May 2014 15:00