VW i Køge arrangerer DM i sæbekasseløb søndag den 25. maj. (Arkivfoto: JCJ).

VW i Køge arrangerer DM i sæbekasseløb søndag den 25. maj. (Arkivfoto: JCJ).

DM i sæbekasseløb afvikles hos VW i Køge

Søndag den 25. maj med toptunet familiehygge. Ræs for en god sag.

SÆBEKASSELØB: startskuddet til DM i Sæbekasseløb har lydt. Eventen hvor Danmarks bedste team i sæbekasseræs skal findes.
For tredje år i træk inviterer Volkswagen-forhandlerne til Danmarksmesterskaberne i Sæbekasseløb. Og måske bliver det netop dit team, der løber med sejren og præmien på en familieferie fra Spies til 25.000 kr.
Som noget nyt har Volkswagen i år allieret sig med den velgørende forening Børns Voksenvenner. Volkswagen donerer halvdelen af startgebyret på 100 kr. til Børns Voksenvenner, der arbejder for at bygge venskaber mellem voksne og børn med særligt behov for en ekstra voksenkontakt.
Så det er ikke blot sæbekassebiler, der kan blive bygget, men også opbygningen af venskaber mellem børn og voksne har i år fået et særligt fokus.
Volkswagen har valgt at støtte Børns Voksenvenner, da foreningens målrettede arbejde med børns trivsel passer fint til Volkswagens værdisæt og DM i Sæbekasseløb er en oplagt mulighed for netop at skabe opmærksomhed omkring børns trivsel.
I år drejer det sig derfor ikke kun om at bygge den hurtigste og flotteste sæbekassebil, men også om at være noget for andre. Så har man lyst til en hyggelig dag med fartglæde, opfindsomhed og hurtig-sko og vil man samtidig støtte en god sag, så kan man deltage i de indledende heats hos 30 forskellige Volkswagen-forhandlere overalt i landet.
Volkswagen garanterer en hyggelig dag for både store og små, hvor der vil blive dystet om en plads i den landsdækkende finale på Rådhuspladsen i København den 21. juni.

Klar-parat-start


Man kan deltage i de indledende runder i DM i Sæbekasseløb hos i alt 30 forskellige Volkswagen-forhandlere - blandt dem VW på Tangmosevej 110 i Køge.
Man skal blot tilmelde sit team ved få klik via Volkswagens hjemmeside – www.volkswagen.dk eller www.sæbekasse.dk.
Find mere viden om Børns Voksenvenner på: www.voksenven.dk.
pm

Publiceret 21 May 2014 06:30