Konservativ Ungdom hjælper Balkan

Med under en uge til vi skal stemme til europaparlamentsvalget, skulle man tro at Konservativ Ungdom var godt i gang med at dele foldere, bolsjer og balloner ud til folk i Esbjerg. Men de unge KU’ere har i stedet taget en pause fra valgkampen for at gøre en forskel for Balkan. Grunden til dette er, at man i øjeblikket oplever historisk voldsomme oversvømmelser i Bosnien, Kroatien og Serbien.
Dino Selimovic, som er kasserer i KU Sydvestjylland, kommer oprindeligt fra Bosnien og fik de andre KU’ere med på ideen om at hjælpe. Han nævner, at oversvømmelserne har forårsaget store problemer for mange mennesker, som lige nu står uden et hjem, uden mad og uden tøj. Derfor samler KU tøj, vand og mad ind, så det kan blive sendt til Balkan.
Formanden for KU Mikkel Vinther Motzkus tilføjer, at man kan kontakte KU på kusydvesj@gmail.com hvis man gerne vil støtte op om initiativet og donere tøj eller bare har spørgsmål til, hvad man ellers kan gøre. Desuden kan man støtte Røde Kors arbejde på Balkan med 100kr, ved at skrive BALKAN til 1240.

Publiceret 21 May 2014 14:00