Jesper Yde Knudsen (th), der er iværksætterkonsulent i Stevns Erhvervsråd og leder af kurset.

Jesper Yde Knudsen (th), der er iværksætterkonsulent i Stevns Erhvervsråd og leder af kurset.

Nyt kursus hjælper iværksættere godt fra start

STEVNS: Der er meget, man skal sætte sig ind i, når man starter virksomhed. Derfor tilbyder Stevns Erhvervsråd nu et kursus til iværksættere med start d. 11. juni. Kurset giver en grundig indførsel i, hvad der skal til for at udvikle og drive virksomhed.
Selskabsformer, bogføring, forretningsgrundlag og finansieringsmuligheder. Der er meget, man skal forholde sig til, når man gerne vil starte virksomhed.
Stevns Erhvervsråd har derfor lavet et tre dage langt kursus til iværksættere i Stevns Kommune, hvor deltagerne både får hjælp til at udvikle et holdbart forretningskoncept, og hvor de får en grundig introduktion til at drive virksomhed.
- Nystartede virksomheder har bedre chancer for at overleve, hvis de modtager rådgivning i opstartsfasen, og kurset vil være til stor hjælp for alle, der overvejer eller allerede er i gang med at starte virksomhed. Kurset kommer hele vejen rundt om de emner, der netop er vigtige i opstartsfasen, og det klæder deltagerne godt på til at drive virksomhed, fortæller Jesper Yde Knudsen, der er iværksætterkonsulent i Stevns Erhvervsråd og leder af kurset.
Han understreger, at kurset samtidig er en oplagt mulighed for at udvide sit netværk, hvilket er af stor betydning, når man vil starte virksomhed.
Kurset tager udgangspunkt i deltagernes specifikke behov, så deltagerne vil få rig lejlighed til at arbejde konkret med at udvikle deres virksomheder - både på egen hånd og i grupper.
Derudover byder kurset bl.a. på oplæg fra henholdsvis en advokat, en revisor og en bankrådgiver. Kurset dækker derfor alt fra selskabsformer, moms, bogføring og økonomistyring til forsikringer, forpligtelser, kontrakter og markedsføring samt udviklingen af forretningsplaner.
Kurset starter onsdag den 11. juni kl. 16.00 og fortsætter til fredag den 13. juni kl. 17.30 på Den Kreative Matrikel, Stevnsvej 126 i Strøby Egede.
Prisen for alle tre dage er inkl. aftensmad onsdag samt let morgenmad og frokost torsdag og fredag er 750 kr. inkl. moms.
Interesserede kan læse mere og tilmelde sig på www.billetto.dk/ivaerksaetterkursus.
Kurset er åbent for alle borgere i Stevns Kommune.

Publiceret 21 May 2014 16:00