Solrød Drummer Band.

Solrød Drummer Band.

Så er det tid for forårskoncert i Solrød

SOLRØD: Et sikkert forårstegn i Solrød er, når musikskolen holder sin forårskoncert på Solrød Gymnasium. I år holdes koncerten lørdag den 24. maj kl. 15.00, og unge og gamle, forældre, bedsteforældre og søskende kommer forventningsfulde for at høre, hvad de dygtige elever har lært i løbet af året.
- Vi glæder os meget til at se alle eleverne og deres forældre, siger musikskoleleder Jens Engberg.
- Der er altid mange mennesker og god stemning til forårskoncerterne. Det er dér, vi så at sige trækker i gallatøjet og viser vores bedste ansigt udadtil.
Igen i år byder forårskoncerten på et alsidigt program. Der er både rock, klassisk musik og folkemelodier, instrumentalnumre og sange, solister og grupper. De mindre børn fremviser stolt deres færdigheder på instrumenterne, og teenagerne trykker den af på rockholdet. Og så vil Solrød Drummer Band igen i år vise, hvad de kan spille af rytmer fra hele verden.
Inden selve koncerten lægger nogle af instrumentaleleverne ud med en forkoncert i foyeren på Solrød Bibliotek kl. 12.00. Det er primært de yngste guitar-, fløjte- og klaverelever, der optræder for en mere begrænset flok af forældre og bedsteforældre.
Der er gratis adgang til begge koncerter.
pm

Publiceret 21 May 2014 14:00