En situation fra Køge Marines hjemmekamp mod Herlev Rebels i søndags. (Privatfoto).

En situation fra Køge Marines hjemmekamp mod Herlev Rebels i søndags. (Privatfoto).

Sæsonens tredje Marines-sejr

AMERIKANSK FODBOLD: Søndag Den 18. maj kom Herlev Rebels på besøg hos Køge Marines, og det blev en meget våd affære da himlen åbnede sig ved kampstart og smed store mængder vand ned over de to hold.
Især Marines' stærke kasteangreb led under det våde vejr. På trods af dette blev det til en sejer på 50-30 til hjemmeholdet Køge Marines.
De to mandskaber startede meget lige ud og det blev til scoringer fra begge hold på første drive. Herlev startede med bolden og bragte sig foran 8-0, mens QB Kristoffer Kureer efterfølgende efter et langt drive med no huddle, kunne ramme TE Jack Jensen og udligne til 8-8. Herlev fik igen scoret, hvorefter Marines RB Mads Therchilsen løb en bold ind i endzone. Således stod det 14-14.
Mod slutningen af første halvleg fik Marines defense lukket ned for Herlev og holdt dem på 14 point, mens Marines offense forsatte det gode spil og satte yderligere 2 TD's på tavlen. Begge af RB Mads Therchilsen. På den måde gik Marines til pause med en føring på 30-14.
I anden halvleg kom gæsterne bedst fra start. Først fik Herlev fat i en fumble og samtidig fik de stoppet Marines offense gennem 3. quarter. På den måde fik Herlev udlignet til 30-30. I 4. quarter fik Marines offense dog skruet op for tempoet igen. Først kunne QB Kristoffer Kureer løben ind i endzone fra 5 yard linjen, og på efterfølgende drive ramme TE Kevin Olsen, som brød en tackling og løb ind i endzone. Dette gav en føring på 42-30.
Samtidig fik Marines defense styr på Herlevs offense og Herlev fik imens lavet nogle småfejl på grund af det våde vejr og den dermed glatte bold. QB Kristoffer Kureer satte sømmet i kisten, da han efter at have scramblet rundt, slap fri og løb 50 yards til touchdown. Køge Marines kunne da gå fra banen med en sejr på 50-30 over Herlev.
Kampens spiller blev TE Kevin Olsen på offense, som stod for mange rigtig gode blocks og godt arbejde gennem hele kampen, samt en touchdown. På defense og special teams blev det Kennet From som spillede en god kamp og stod for et hav af tacklinger.
Dette var Køge Marines den sidste kamp på hjemmebane inden sommerferien. De næste 3 kampe alle er på udebane. Næste gang det går løs er den lørdag den 7. juni mod USG Cougars på deres bane i Valby Idrætspark.
- Vi håber selvfølgelig at se nogle af vores tilskuere tager turen med os til Valby og at vi får en god kamp. Lige nu er Marines ubesejrede efter tre kampe og vi håber på at vinde den fjedre kamp i streg mod Cougars, siger Kristoffer Kureer fra Køge Marines.
pm

Publiceret 21 May 2014 17:15