Tillidspost til Varde-optiker

Louis Nielsens chefoptiker Jesper Hestbech Hansen valgt til at repræsentere alle sine kollegaer

Af
Kim Schou

Louis Nielsens chefoptiker i Varde, Jesper Hestbech Hansen, er af blevet valgt til at varetage interesserne for alle de Louis Nielsen chefer landet over, der er partnere og således er medejere af deres lokale Louis Nielsen butik.
"Jeg er meget beæret over den tillidserklæring, som mine kollegaer viser mig ved at vælge mig som deres repræsentant. Jeg vil gøre mit bedste for at varetage deres interesser," siger Jesper Hestbech Hansen.
Det er faktisk anden gang, at Varde-optikeren bliver valgt til Louis Nielsens såkaldte Leading Partner Forum, der som sagt har til formål at repræsentere alle Louis Nielsen partnere i Danmark. Leading Partner Forum mødes blandt andet flere gange om året med Louis Nielsens ledelse for at drøfte strategi, nye tiltag, og i det hele taget drive optikerkæden fremad og er således et centralt omdrejningspunkt i Louis Nielsen.
I Louis Nielsen butikken i Varde har Jesper Hestbech Hansen og hans team over de senere år opbygget en af landets mest veldrevne og succesfulde Louis Nielsens butikker. Det aftvinger en naturlig faglig respekt fra kollegaerne landet over, men også på det menneskelige plan står der stor respekt og sympati omkring Jesper Hestbech Hansen, og derfor er det internt ikke den store overraskelse, at den sympatiske Varde-optiker er blevet valgt til den centrale tillidspost.

Publiceret 21 May 2014 11:00