De danske ishockeymestre henter stærk amerikansk målmand og forlænger med to profiler.

De danske ishockeymestre henter stærk amerikansk målmand og forlænger med to profiler.

ISHOCKEY:

SønderjyskE henter topklasse-målmand

Det bliver ikke en "hr. Hvem som helst" som skal erstatte Alfie Michaud i det SønderjyskE ishockey-bur

Af
Peter Rasmussen

Supporterne i SE Arena er gode til at råbe med på spillernes efternavne, når stævnespeaker Kell Haugaard råber dem op. Og et navn de lige så godt kan begynde at øve sig på - og som heldigvis er godt at råbe - er Frazee. Eller FRAAAZEEEEEEEE som det sikkert vil lyde. Det er SønderjyskEs nye målmand. Manden, der skal lukke hullet efter legenden Michaud.
De danske ishockeymestre får tilført ægte, amerikansk vindermentalitet i skikkelse af målmanden Jeff Frazee, som har underskrevet en kontrakt for den kommende sæson.
Den 27årige amerikaner kan fremvise et ganske imponerende CV, med næsten 200 AHL kampe. Han har bl.a. også optrådt for Team USA på U17, U18 og U20 holdene.
I 2005 blev han draftet i anden runde som nr. 38 af NHL klubben New Jersey Devils, hvortil han flere gange er blevet ”kaldt op” fra klubbens farmerhold, Albany Devils. I den forgangne sæson spillede Jeff Frazee i italienske Valpellice.
Cheftræner Dan Ceman har ikke overraskende store forventninger til den nye førstekeeper i SønderjyskE:
"Jeff Frazees CV taler for sig selv. Jeg har desuden talt med flere af hans trænere, der alle omtaler ham som en dybt seriøs og professionel sportsmand. Han er en ydmyg og hårdtarbejdende type, der passer helt perfekt til vores omklædningsrum," siger træneren.
"Jeff Frazee ser frem til at spille på et hold, hvor der er store forventninger til præstationer og resultater i hver eneste sæson. Vi glæder os til at samarbejde med ham og ikke mindst, at se ham i aktion i den lyseblå trøje," understreger Dan Ceman.

Forlænger med to profiler

SønderjyskE har samtidigt forlænget kontrakterne med to profiler, som satte deres markante aftryk på de lyseblå resultater i sidste sæson.
Adm. direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at det er lykkes at forlænge kontrakterne med backen Tyler Gotto og forwarden Cory Quirk:
"Tyler Gotto vil også i den kommende sæson være en vigtig krumtap i holdets defensiv. Alle, der har fulgt med i de sidste to sæsoner, ved, hvor stor betydning han har haft for resultaterne. Cory Quirk leverede, udover en fantastisk arbejdsindsats, med 74 ligapoints i sidste sæson sit bidrag til, at mesterskabet blev forsvaret med succes," siger Klaus Rasmussen, og røber samtidigt, at flere signinger og kontraktforlængelser er på vej i den nærmeste fremtid.
 
Jeff Frazee
Nationalitet: USA
Alder: 27 år (13.05. 1987)
Højde: 183 cm.
Vægt: 86 kg.
Position: Målmand
Griber: Venstre
Kontrakt:  30.06. 2015
Tidligere klubber: Lowell Devils, Trenton Devils, New Jersey Devils, Albany Devils, Valpellice (I)

Publiceret 21 May 2014 07:15