Fotograf Bent Rej var helt tæt på Beatles under deres koncert i KB-Hallen (foto: Bent Rej).

Fotograf Bent Rej var helt tæt på Beatles under deres koncert i KB-Hallen (foto: Bent Rej).

Beatlesmania med foredrag og musik

Trapholt inviterer indenfor til nostalgisk tilbageblik

4. juni er 50-årsdagen for den store Beatles-koncert i KB-Hallen. Begivenheden blev portrætteret af fotograf Bent Rej, som lige nu er udstillings-aktuel på Trapholt. I anledning af mærkedagen for den store koncert holder Trapholt Beatles-aften med to interessante foredrag, middag i cafeen og fællessang.

Fotograf Bent Rej var helt tæt på Beatles i 1964 og vil på aftenen fortælle om sine fotografier og dele historierne bag.
Efterfølgende vil museumsinspektør ved Danmarks Rockmuseum, Jacob Westergaard Madsen, holde foredrag om rockmusik og idoldyrkelse. Hvorfor flippede de unge sådan ud for 50 år siden, og hvad fik dem til at fylde tilværelsen med Beatles dengang? Og er der paralleller til den måde unge tilbeder One Direction i dag?

Efter de to foredrag er der mulighed for at købe buffet i Trapholts Café. Efter middagen vil der være fællessang, hvor vi synger os igennem nogle af Beatles' udødelige klassikere. I løbet af aftenen er der fri adgang for alle til fotografiudstillingen Søren Solkær og Bent Rej Face-to-Face.

Tilmelding og betaling til arrangementet sker til Folkeuniversitetet i Odense, www.fuodense. Mail: fu@fuo.sdu.dk eller tlf.: 65 50 27 72.

Publiceret 22 May 2014 08:00