Den socialdemokratiske kandidat Kathrine Alexandrowiz¿ valgplakater bliver udsat for hærværk, bl.a. er 27 plakater hevet ned.

Den socialdemokratiske kandidat Kathrine Alexandrowiz¿ valgplakater bliver udsat for hærværk, bl.a. er 27 plakater hevet ned.

Hærværket fortsætter

Religiøse grupper på Vestegnen har misforstået demokratiet...

I starten af ugen blev Vestegnens socialdemokratiske kandidat Kathrine Alexandrowiz¿ plakater udsat for klistermærkehærværk fra antidemokratiske religiøse grupper på Vestegnen.

Af
oas

Nu er 27 plakater blevet revet ned i Hvidovre. - De får ikke mig til at holde mund... Så klar er beskeden fra Kathrine Alexandrowiz, Vestegnens Europa-parlamentskandidat for Socialdemokraterne. - Alle skal stemme den 25. maj uanset religion og baggrund. Det er sådan man får indflydelse. Det er ikke hærværkhooligans, som skal løbe med pokalen, fortsætter Kathrine Alexandrowiz... Over stregen Tidligere på ugen var Kathrine Alexandrowiz ude og opfordre til, at gerningsmændene stod frem og debatterede i stedet for at skænde plakater, og nu også hive dem ned. Men hun har ikke hørt noget fra dem. - Telefonen, e-mail og facebook er åben. Men de er nogle tøsedrenge, som vil rive ned, hvad vi har bygget op i fællesskab, slår hun fast... Helle Adelborg er enig: - Hærværksmænd skal ikke bestemme i Hvidovre. Det er fuldstændig over stregen og i den grad udemokratisk at rive valgplakater ned. Jeg kan kun opfordre alle til at bruge deres demokratiske ret og stemme den 25. maj. Det er sådan vi får Hvidovre på landkortet.

Publiceret 22 May 2014 08:00