Iversen står over i Best Pairs

Når den sidste afdeling af det uofficielle VM for par køres i Eskilstuna, bliver det uden Niels-Kristian Iversen, der har evalueret på et meget stramt program.

Niels-Kristian Iversen har sammen med Nicki Pedersen kørt med i toppen af det uofficielle VM for par, hvor det foreløbigt er blevet til en andenplads, men når den sidste afdeling køres fredag, bliver det uden den stærke dansker. Han har taget konsekvensen af et meget stramt program med løb i fire forskellige lande ved siden af både Best Pairs og Grand Prix-serien.
"Jeg har hele tiden sagt, at det kunne blive svært at få enderne til at nå sammen i forhold til den sidste afdeling her, og jeg har kørt så meget, at det er nødvendigt at stå lidt over, så jeg kan være knivskarp til det næste Grand Prix. Det er simpelthen nødvendigt med en enkelt dag fri i ny og næ, for det gør meget for energiniveauet, og jeg kunne mærke, at der manglede lidt gnist til det seneste Grand Prix i Finland," fastslår Niels-Kristian Iversen, som derfor har valgt at planlægge lidt anderledes i den kommende tid.
"Jeg vil ikke bruge det som en undskyldning for indsatsen i Finland, for det er op til mig at sørge for, at tingene spiller, men nu laver jeg lidt om for at finpudse mine forberedelser. Konkurrencen i Grand Prix-serien er benhård, og det er ganske få marginaler, der afgør tingene, så det afgørende at være så professionel som mulig. Derfor satser jeg på, at jeg ved at justere lidt på mit program kan rykke lidt nærmere på de forreste, for så mange point er der heller ikke op," siger Niels-Kristian Iversen, som kører det næste Grand Prix i Prag den 31. maj.

Publiceret 22 May 2014 10:45