Uddeling af Folkebevægelsen mod EU's valgavis lørdag den 17. maj på Køge Torv.

Uddeling af Folkebevægelsen mod EU's valgavis lørdag den 17. maj på Køge Torv.

Køge Torv får besøg af miss Europa!

EU-VALG: Lørdag 24. maj mellem kl. 10.00 og kl. 14.00, dagen før EU-parlamentsvalget og folkeafstemningen om EU's patentdomstol, åbner Folkebevægelsen mod EUs lokalafdeling og Køgekomiteen mod EU en bod på Køge Torv.
- Udover at dele Folkebevægelsen mod EU's valgavis og andre materialer ud, skaber vi en god stemning med levende harmonikamusik, sange med EU-kant samt gadeteater. Gå ikke glip af besøget af miss Europa! En fjern efterkommer af den mytologiske dronning, navngiveren til Europa. Hun besøger nødlazarettet på Køge Torv for at få et sundhedstjek for sine mange skavanker og sygdomme. Lykkes bypassoperationen - eller dør patienten?, fortæller Elisabeth Bergsøe på vegne af arrangørerne.
Bag løjerne ligger EU's voldsomme ekspansion mod en statsdannelse, hvor EU er blevet vores indenrigspolitik med Lissabontraktaten og finanspagtens vedtagelse uden en folkeafstemning. Næste skridt mod en stadig snævre union er bankunionen.
- Dette sammenholdt med at EU's patentdomstol indebærer suverænitetsafgivelse i ”ubestemt omfang” jf. Grundlovens § 20, opfordrer vi til at stemme nej til EU's patentdomstol nu på søndag den 25. maj, opfordrer Elisabeth Bergsøe.

Publiceret 22 May 2014 16:00