Ungdomsformand Henrik Jørgensen (tv) og børne- og ungdomskonsulent Ivan Hornbek. (Privatfoto).

Ungdomsformand Henrik Jørgensen (tv) og børne- og ungdomskonsulent Ivan Hornbek. (Privatfoto).

Rishøj Boldklub styrker ungdommen til fremtiden

DBU børne- og ungdomskonsulent skal i de kommende to år hjælpe med at strukturere og udvikle børne- og ungdomsfodbolden i Rishøj Boldklub.

FODBOLD: Da DBU Sjælland i starten af 2014 startede et nyt landsdækkende projekt med ansættelse af børne- og ungdomskonsulent i en toårig periode i 50 danske fodboldklubber, var Rishøj Boldklub én af de 12 valgte sjællandske klubber.
Målet med ordningen er at klæde klubben bedre på til at imødekomme det stigende antal af medlemmer der forventes at komme i Køge Nord som er i gang med en forrygende udvikling.
- Vi vil udvikle klubben så vi er godt rustet til fremtiden med en bedre struktur og et endnu større klubliv samt forene alle de gode frivillige kræfter i klubben mod fælles mål, siger ungdomsformand Henrik Jørgensen.
Samarbejdet med børne- og ungdomskonsulent Ivan Hornbek blev indledt i januar måned og kører frem til 31. december 2015, Ivan Hornbek skal i alt bruge 200 timer om året i klubben i det nystartede projekt.
I den indledende fase gælder det om at tage udgangspunkt i klubbens udfordringer og få afstemt klubbens og konsulentens ønsker om udbyttet af det toårige samarbejde.
De områder, hvor Ivan Hornbek kan være behjælpelig, er indenfor faglig sparring og støtte til klubbens trænere, hjælp til at udarbejde den røde tråd i klubbens børne- og ungdomstræning og hjælp til indførelse af aldersrelateret træning på samtlige alderstrin.
Ivan Hornbek kommer fra et lignende projekt hvor han i perioden 2012-2013 var tilknyttet som B&U konsulent i AIK65 Strøby samt Dianalund IF.
Ivan Hornbek er DBU B-uddannet inden for trænergerningen og har stor trænererfaring, hvor både børne-/ungdomsspillere og seniorer har nydt godt af Ivans trænerevner, han er ligeledes DBU trænerinstruktør på den nye C-trænerlicens uddannelse.
DBU Sjællands Børne- og Ungdomskonsulenter arbejder ud fra DBU Sjællands værdisæt og DBU's koncept inden for børnefodbolden ”Holdninger og Handlinger”.
pm

Publiceret 22 May 2014 12:00