Borgmester Hans Peter Geil fremhæver at der også er lyspunkter i sagen om lukningen af SKAT

Borgmester Hans Peter Geil fremhæver at der også er lyspunkter i sagen om lukningen af SKAT

GEIL:

"Der er også lyspunkter i lukningen"

I en kommentar til lukningen af SKAT i Haderslev, skriver borgmester Hans Peter Geil (V) dette

Af
pra

Borgmester Hans Peter Geil (V) skriver:
 
-Jeg er naturligvis ked af, at Haderslev med beslutningen om SKAT`s nye struktur ikke længere har et skattecenter, men strukturændringerne giver os faktisk også noget, vi ikke har i dag, nemlig et skatteankenævn med 50-70 medarbejdere, siger borgmester H.P. Geil.
 
-Ifølge mine oplysninger er der ca. 150 arbejdsplader i dag i vores skattecenter, som efter planen vil være udfaset i 2018. Det er jo arbejdspladserne, der lukker, og det betyder ikke, at de ca. 75 af medarbejderne, der også bor i Haderslev Kommune, nu flytter fra kommunen. Mit gæt er, at langt de fleste vil blive boende.
 
-Når vi så dertil lægger de 50-70 nye arbejdspladser i skatteankenævnet i form af primært jurister, som vi ifølge mine oplysninger allerede får fra næste år, så synes jeg i grunden, at det er et pænt plaster på såret. Jeg glæder mig faktisk over, at man med etableringen af ankenævnet i Haderslev indirekte også anerkender, at det er attraktivt at placere videnstunge arbejdspladser i kommunen, siger H.P. Geil.
 
-Hertil kommer at skattecentrets placering på Haderslev Havn også giver nogle spændende muligheder, for at tiltrække nye arbejdspladser til den helt unikke placering, når SKAT i 2018 er væk.
 
-Endelig glæder jeg mig på hele Sønderjyllands vegne over, at vi fastholder centret i Tønder, som efter planerne oven i købet udvides, siger borgmester H.P. Geil.

null

Publiceret 22 May 2014 11:30