Der bliver gang i den til Street Party på Høje Kolstrup på fredag. (Pressefoto).

Der bliver gang i den til Street Party på Høje Kolstrup på fredag. (Pressefoto).

Asfalt vækkes til live

I dag, fredag, indtager Game asfalten ved Agoraen på Høje Kolstrup, og unge inviteres til stor gadefest

Fredag indtager GAME asfalten ved Agora, Høje Kolstrup i Aabenraa med Street Party, der byder på koncerter, workshops og shows. Alle børn og unge er inviteret til gratis gadefest, som afholdes i streetkulturens navn.
Blandt aktiviteterne er streetfodboldturnering, rapbattle, street art workshops, danse workshops og opvisning, samt BMX- og skateboardopvisning.
Det musikalske indslag bliver leveret af en af Danmarks unge, talentfulde kunstnere Kaka, som med sine festlige reggae- og dancehall numre er garant for sublim underholdning.
Konferencier på dagen er rapperen Adonis Gomez, der står for det landsdækkende raptalent-program, Rapkings. Til Street Party har han samlet de bedste lokale unge rappere til at dyste.
Tanken bag Street Party er at styrke interessen for musik og kultur hos unge i udsatte boligområder, som ikke på egen hånd finder vej til spillesteder, festivaler og de etablerede kulturinstitutioner. Samtidig er formålet, at der bygges der bro mellem talenter og allerede etablerede artister.
Det er den danske non-profit organisation GAME, som står bag festivalen i et samarbejde med Netværksbasen Høje Kolstrup, Aabenraa Kommune og Børnekulturens netværk.

Publiceret 23 May 2014 08:00