Bo Spellerberg - kåret til årets mandlige håndboldspiller i Danmark. (Foto: kif.dk).

Bo Spellerberg - kåret til årets mandlige håndboldspiller i Danmark. (Foto: kif.dk).

Godt gang i billetsalget til årets håndboldbrag

Af
Per Møller

HÅNDBOLD: Selv om der er lidt under tre måneder til efterårssæsonens første håndboldbrag i Køge, så går salget af billetter ganske godt.
Håndboldbraget der her er tale om er naturligvis Team HK Køges 2. Divisionsholds opvisningskamp mod venskabsklubben, de nykårede Danmarksmestre og pokalvindere fra KIF Kolding København fredag den 15. august kl. 19.30 i Ravnsborghallen i Køge.
Kampen bliver et vigtigt led i de to klubbers forberedelser til den kommende 2014/15 sæson, som starter kun en god månedes tid senere.
Gæsterne fra KIF Kolding København skal forsvare det danske mesterskab og pokaltitlen ligesom holdet skal forberede sig til deltagelse i Champions League.
Hjemmeholdet Team HK Køge, der sluttede som nummer to og dermed kvalificerede sig til kvalifikationskampe om en plads i 1. Division sidste sæson, er allerede i gang med at forberede næste sæson, hvor målet helt klart er at slutte på førstepladsen i 2. Division og dermed sikre sig direkte oprykning til landets næstbedste række.
- Vi glæder os utroligt til igen at kunne byde de nykårede danske mestre fra KIF Kolding København velkommen i Ravnsborghallen. KIF er ikke kun nykårede danske mestre, de er også pokalmestre, og har således vundet ”the double” i år – større bliver det ikke, så et stort tillykke med den bedrift skal lyde her fra Køge, siger Kent Ankersen fra Team HK Køge til Lørdags-Avisen.
Kolding IF har vundet det danske mesterskab hele 13 gange og er 8 gange endt som pokalmestre. Kolding IF er således Danmarks mest vindende klub nogensinde.
De fik to spillere på årets All-star hold, nemlig højre fløj Albert Rocas og venstre back Bo Spellerberg. Det er spillerne fra Herre Håndbold Ligaen, Herrernes 1. Division samt de udlandsprofessionelle, der har stemt på, hvem de mener, der har gjort sig fortjent til at få en plads på dette års All-Star hold.
Bo Spellerberg er desuden kåret til årets pokalfighter og valgt til årets bedste mandlige håndboldspiller.
Derudover tæller KIF Kolding København masser af kendte profiler - såsom Lasse Andersson der er valgt til årets talent i Danmark og til årets rookie i Champions League, samt nomineret til verdens bedste ”unge” håndboldspiller. Boris Schnuchel er den mest vindende danske spiller nogensinde med 7 danske mesterskaber og 6 pokaltitler. Den lokale Lars Jørgensen er blandt de nominerede til årets forsvarsspiller i Champions League.
Glemme må man heller ikke målmand Kasper Hvidt, Torsten Laen, Lucas Karlsson og Kim Andersson.
Billetsalget er som nævnt godt igang - og foregår hos Kiosken Skjold Burne på Torvet 4 i Køge og hos Køge Medie Center, Galoche Allé 16 i Køge.
Har man ikke mulighed for at besøge de to salgssteder, kan billetter også købes ved henvendelse til Kent Ankersen fra Team HK Køge på tlf. 2027 0579.

Publiceret 23 May 2014 12:00