Træner Thomas Skov.

Træner Thomas Skov.

Rishøj forbereder sig til to kommende topbrag

Men inden da skal kampene mod IK Skovbakken lørdag og FC Skanderborg på torsdag overståes.

Af
Per Møller

FODBOLD: Efter kun at have hentet en sejr i de seneste fem kampe, fik Rishøj atter smagt sejrens sødme, da sidste lørdags hjemmekamp mod FC Sydvest 05 Tønder gav sejr på 3-2.
- Det var dejligt atter at hente tre points, og jeg synes det var en helt fortjent sejr. Vi spillede en fin første halvleg hvor vi startede som lyn og torden og førte 2-0 efter 4 minutters spil og i den fase burde have lukket kampen med endnu to-tre scoringer som der var chancer til. Men sønderjyderne kom godt tilbage i kampen, og til sidst blev det lidt krampagtigt fra vores side, men vigtigst af alt, så fik vi hevet sejren hjem og bevaret forspringet på syv points ned til formstærke HIK på tredjepladsen, fortæller Rishøj-træner Thomas Skov til Lørdags-Avisen.
I weekenden skal Rishøj på udebane møde IK Skovbakken der tager imod på hjemmebanen ved Vejlby-Risskov Centret i Aarhus. IK Skovbakken kommer til kampen med fire sejre i træk og bliver en vanskelig opgave for Rishøj, men Thomas Skov tager til Aarhus for at hente alle tre points, som han mener Rishøj er stærke nok til at være i stand til.
- Vi er på vej ind i en interessant periode, hvor vi har tre kampe på 10 dage. Efter Skovbakken har vi på torsdag - Kr. Himmelfartsdag - hjemmebane mod bundholdet FC Skanderborg, og så skal vi i to kampe i træk "til eksamen" når vi først skal en tur til Skive IK søndag den 1. juni og derefter lørdag den 7. juni får besøg af HIK. To yderst interessante kampe, hvor vi virkelig skal vise vores styrke, siger Thomas Skov.
Rishøj har inden kampen mod IK Skovbakken tvivl om tre spillere. Morten Damborg fik mod FC Sydvest en forstrækning i baglåret, Jesper Dahl blev skadet under opvarmningen til kampen, mens Morten Christensen har været ude et par uger med en skade. Om de tre bliver klar er tvivlsomt.
- Vi har også nogle spillere der ligger lige på kanten til at kunne komme i karantæne - så med de to topkampe mod Skive IK og HIK i baghovedet gælder det om at få blandet kortene rigtigt til kampene mod Skovbakken og FC Skanderborg, så vi kan være rustet bedst muligt til de to topkampe, siger Thomas Skov.
Efter lørdagens kamp mod IK Skovbakken spiller Rishøj på hjemmebane mod FC Skanderborg på torsdag den 29. maj kl. 15.00 - Kr. Himmelfartsdag.

Publiceret 23 May 2014 17:15