Nogle af de mange løbere der har været med gennem det første år

Nogle af de mange løbere der har været med gennem det første år

Varde Park Løb fejrer 1 års fødselsdag

Lørdag den 24. maj fejrer Varde Park Løb 1 års fødselsdag

Af
Kim Schou

En spontan ide, der gik ud på at bruge de fantastiske grønne områder vi har midt i byen og i sær det gamle Varde Sommerland, er blevet til et gratis og uforpligtende motionstilbud hver lørdag
Ca. 110 løbere har prøvet at løbe Varde Park Løb en eller flere gange om lørdagen klokken 09.00, og den der har løbet flest gange, har løbet 42 gange. Det er blevet til ca. 530 park løb, altså ca. 10 i gennemsnit hver lørdag og det er langt over forventning.
Samtidig har klubben været ideskabere til et Halloween arrangement, sammen med NaturKulturVarde, hvor der dukkede ca. 110 børn og voksne op og hyggede med lygter, bål og varm kakao.
Der er lavet en officiel og opmærket rute på ca. 2,5km, som går gennem Arnbjerg og sommerlandet, men på fødselsdagen fejres dagen med flere distancer, nemlig 2,5 – 5 – 10 – 15 og 20 kilometer. Der vil være frugt, kaffe, kakao, kage og masser af social hygge i målområdet, så tag familien med. Start- og målområde er ved toiletbygningen i det gamle Varde Sommerland Arrangementet starter kl. 09.00, det er gratis og alle er velkommen uanset løbeevner.

Publiceret 23 May 2014 07:00