Har du muskelspændinger eller rod i dit indre, tilbyder Dorthe Jensen sin hjælp.

Har du muskelspændinger eller rod i dit indre, tilbyder Dorthe Jensen sin hjælp.

Alt fra massage til oprydning

Dorthe Jensen er ny behandler i Helhedshuset i Fredericia

Læg dig til rette, slip bekymringerne fri og få fornyet overskud og energi. Sådan lyder der fra Dorthe Jensen, der er ny behandler i Helhedshuset i Fredericia.
Hun tilbyder blandt andet Hot Stone Massage.
"Jeg arbejder med stenene på meridianbanerne på hele kroppen, og lægger sten på chakra-punkterne på krop og ansigt," fortæller behandleren, der tilføjer, at varmen fra stenene langsomt vil brede sig til hele kroppen og trænge dybt ind i musklerne.
"Du vil mærke, hvordan alle spændingerne i dine muskler løsner sig, og du vil slappe så meget af, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand."
Dorthe Jensen tilbyder også akupunktur, LifeWave, clairvoyant vejledning, fantasirejser, meditation - og oprydning og hjælp til organisering i folks hjem.
Ifølge Dorthe Jensen forhindrer rod et let og ubesværet energiflow i rummet. I stedet skabes der en følelse af fastlåshed og forvirring hos de mennesker, der bor der.
"Grunden til at oprydning er så effektiv, er, at der foregår tilsvarende forandringer i dit indre, samtidig med at du rydder op i din ydre verden. Alt omkring dig, især dit hjem, afspejler dit indre. Så ved at foretage ændringer i dit hjem, ændre du også på mulighederne i dit eget liv," lyder det fra Dorthe Jensen.

Publiceret 24 May 2014 11:00