Der er kvindeløb i Marielundsskoven den 18. juni (foto: MTBKolding).

Der er kvindeløb i Marielundsskoven den 18. juni (foto: MTBKolding).

Cykelløb for kvindelige mtb-entusiaster

Alle kan deltage i løbet i Marielundsskoven den 18. juni

Onsdag den 18. juni klokken 18.30 bliver Marielundskoven fyldt med kvinder. Kvinder der vil udfordre sig selv og have det sjovt på mountainbike. MTBKolding er for 3. år vært for en afdeling af Kvindecuppen, et MTB løb kun for kvinder. Alle, uanset niveau, kan deltage, også dem der bare kører for sig selv, og ikke er medlem af en klub.

Ruten er på cirka 5 kilometer, og er en blanding af grusstier og singletrack. Det er en rigtigt mountainbike rute, men de svære passager er taget ud, så alle kan med garanti være med. Man kan køre løbet i sit eget tempo, og der er rutevagter til at vise vej.

Hvis man gerne vil se ruten, inden man tilmelder sig, så er der rutevisning tirsdag den 10. juni og tirsdag den 17. juni. Vi kører fra Naturskolen, Marielundvej 20, Kolding kl. 18.30.
På hjemmesiden www.kvindecuppen.dk kan man læse mere om løbet, og her kan man også tilmelde sig. Der er også mulighed for eftertilmelding på selve dagen.

Hvis man har lyst til blot at overvære løbet, så er man meget velkommen som hepper og tilskuer.
MTBKoldings fototeam står klar til at tage billeder på ruten, og efter løbet er der kaffe, te, kage og frugt til alle deltagere. Der er præmier til de tre bedste kørere, derudover er der masser af lodtrækningspræmier.

Publiceret 24 May 2014 07:00