Borup Kulturhus. (Arkivfoto: DS).

Borup Kulturhus. (Arkivfoto: DS).

Festlige farver i Borup Kulturhus

UDSTILLING: Skovbo Kunstforening fejrer sommerens komme med Adi Holzers farverige og eventyrlige værker.
Adi Holzer er født i Østrig i 1936, hvor hans barndom var præget af krigens katastrofale begivenheder. Han studerede ved Akademiet for Billedkunst i Wien. Han mødte sin kommende hustru Kirsten Inger Mygind i Nice. De blev gift i Danmark og har siden boet i Hareskovby ved København.
Adi Holzer udtrykker sig i mange materialer og teknikker, malerier, grafiske arbejder, bronzeskulpturer, mosaikker og siden 2005 har han samarbejdet med Berengo Fine Arts på Murano ved Venedig om produktion af små oplag af glasskulpturer.
Udstillingen omfatter et repræsentativt udsnit af næsten hele kunstnerens motivverden, naturen, litteratur, det religiøse eventyr i de karakteristiske ofte stærke farver.
- Motiverne kan have et eventyragtigt, sensuelt, ofte humoristisk præg, hvor pensel og pen synes at danse hen over lærred eller papir og dog rumme en undertone af drama og tyngde, lyder det om ham i Dansk Kunstnerleksikon.
Ferniseringen finder sted søndag den 1. juni klokken 14-16. Der er gratis adgang for alle til ferniseringen, hvor Kunstforeningen er vært ved en lille forfriskning. Udstillingen kan ses lørdage og søndage kl. 14-16.

Skovbo Kunstforening udstiller Adi Holzers værker i den kommende tid.

Skovbo Kunstforening udstiller Adi Holzers værker i den kommende tid.

Publiceret 24 May 2014 15:00