JAZZ i Kirke Sonnerup

29. maj: Kristi Himmelfart til tonerne af jazz

På Kristi Himmelfart torsdag d. 29. maj kl. 19.30 er det det kendte orkester Mads Granum Kvartet, der står for musikken i Kr. Sonnerup Kirke.
Mads Granum trækker både på sin baggrund som jazzpianist og som organist, og forener disse egenskaber på elegant vis sammen med sin kvartet. Musikken er fortrinsvis kendte salmer og højskolesange tilsat jazzens tonesprog og introduceret på medrivende og humoristisk vis.
Mads Granum er en velrenommeret og særdeles aktiv musiker på den danske musikscene. Ved siden af sin kvartet er han kapelmester for Thomas Eje og optræder som pianist og keyboardspiller sammen med en række kendte kunstnere og orkestre bl.a. Linie 3, Per Nielsen, Louise Fribo, Marie Carmen Koppel, Julie Berthelsen, Cæcilie Norby, Bobo Moreno, Alberte, Stig Rossen, Radioens Underholdningsorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester. Mads Granum er desuden organist i Lindevang Kirke på Frederiksberg, samt korleder for det rytmiske kor Vocalicious.
Mads Granum Kvartet har udgivet de anmelderroste cd"er Hymns in time (2006) og Between Traditions (2009) og spillet mere end 150 koncerter i Danmark og Tyskland.
Kvartettens besætning er:
Mads Granum - piano
Mads Hansen - sax
Thomas Ovesen - kontrabas
Ricco Victor – trimmer

Publiceret 24 May 2014 10:00