Rishøj Idrætscenter. (Arkivfoto).

Rishøj Idrætscenter. (Arkivfoto).

Ny centerleder til Rishøj Idrætscenter

JOBSKIFTE: Da Rishøj Idrætscenters nuværende centerleder Leif Gøthler efter 18 år har valgt at gå på pension pr. 1. juli, blev der før påske ansat en ny centerleder. Der var 45 ansøgere til stillingen.
- Det kan nu afsløres, hvem den nye mand er. Valget er faldet på Ole Sig, der siden 2004 har været idræts- og fritidskonsulent i Bornholms Regionskommune. Han har her været involveret i de fleste drifts- og udviklingsopgaver i kommunens idrætshaller og stadions og været kontaktperson for øens 9 selvejende haller. Han har på den baggrund et godt og grundigt indblik i opgaven med at drive et idrætscenter, siger Anna Marie Nielsen fra Rishøj Idrætscenter.
Ole Sig, der er 46 år, er oprindeligt uddannet journalist. Sideløbende med sit konsulentjob i Bornholms Regionskommune har han uddannet sig målrettet mod en centerlederstilling, bl.a. via en uddannelse i ledelse af idrætsinstitutioner.
- Jeg glæder mig helt utroligt til jobbet. Jeg tror og håber, at jeg både i kraft af mit nuværende job og mine år som frivillig leder i idrætsforeninger har en god ballast i bagagen i forhold til jobbet, fordi jeg kender de vilkår, som det frivillige foreningsliv arbejder under, siger Ole Sig.
Ole Sig er dog også klar over, at mange idrætscentre er udfordret i disse år. Især giver private fitnesscentre skarp konkurrence, ligesom statistikkerne viser, at især voksne ofte dyrker idræt andre steder end i den lokale idrætshal. Han er derfor meget opmærksom på, at det vil koste tid og kræfter at videreudvikle idrætsaktiviteterne under Rishøj Idrætscenter – både til gavn for børn og unge, voksne og seniorer.
Ole Sig tiltræder sin nye stilling pr. 1 juni 2014.
Der afholdes afskedsreception for Leif Gøthler fredag den 20. juni kl. 14.00–16.00.
pm

Ole Sig.

Ole Sig.

Publiceret 24 May 2014 10:00