Chefredaktør Lizl Rand er næste forfatter i Allan Brecklings Bogcafé. Foto: Christina Haushildt

Chefredaktør Lizl Rand er næste forfatter i Allan Brecklings Bogcafé. Foto: Christina Haushildt

Store forventninger til næste omgang Bogcafé

Efter den store succes med Peter Tudvad er der store forventninger til Lizl Rand, som er næste gæst i Bogcaféen hos Figo

Af
Af Svend Mikael Larsen

Efter den store succes med forfatteren Peter Tudvad, hvor der var totalt udsolgt, præsenterer Café Figo og Allan Breckling nu næste gæst i rækken, og det er forfatteren Lizl Rand.
"Det bliver med både humor, smerte og stor indsigt, at Lizl Rand holder foredrag og oplæg til debat på Cafe Figo på onsdag den 4. juni - og der bliver ikke stukket noget under stolen," lover Allan Breckling, som er initiativtager til Bogcafé arrangementerne på Café Figo.
Lizl Rand er til daglig chefredaktør på bl.a. månedsmagasinerne Q, Tidens Kvinder og Psykologi. Lizl Rand har selv lidt af angst i flere år og har på tidspunkter måtte ty til både piller og alkohol for at kunne klare hverdagen. Og hvordan kan det nu være, når man er en hardcore succesrig karrierekvinde? Det besvarer Lizl Rand hjertegribende og ærligt i sin bog 'Kom stærkt ud af din angst'. En bog som har vakt ikke så lidt opsigt. Der er ikke tale om en overfladisk 'amerikansk' selvhjælpsbog a la 'læs bogen - spis tre gulerødder - og så er du rask'. Det er en moden kvinde, der med mod og stor ærlighed holder foredrag om et af tidens store emner," fortæller Allan Breckling i sin foromtale af arrangementet.
"Det var fantastisk, at vi fik så stort et publikum til Peter Tudvad, og debatten med publikum var forrygende. Det tror jeg også, det bliver med Lizl Rand. Som arrangør glæder det mig enormt, at vi ser ud til at have ramt et udækket behov med vores Bogcafé - som i øvrigt vil blive optaget til TV," siger Allan Breckling
Arrangementet med Lizl Rand starter kl 18.30 med en let anretning, hvorefter chefredaktøren begynder sit foredrag ved 20 tiden.
Efter foredraget vil der være fri debat og signering af bøger. Bogen kan i øvrigt købes hos Café Figo i perioden op til arrangementet, og på selve aftenen vil Gågadens Boglade være til stede med salg af bogen.
Der er åbent for billetsalg på Café Figo, som kan kontaktes på tlf. 7444 9044.

Omdrejningspunktet for næste Bogcafé er denne bog af Lizl Rand.

Omdrejningspunktet for næste Bogcafé er denne bog af Lizl Rand.

Publiceret 24 May 2014 07:00