Foto: Star Tour

Foto: Star Tour

Torben Skov slår rekord i charterrejser

Indtil nu er det blevet til 400 charterrejser. Men Torben Skov stopper ikke med det. Han rejser stadig 8-9 gange om året

Skibby Det startede med en tur til Costa Del Sol med Tjæreborg i 1965, og siden da har 72-årige Torben Skov fra Skibby rejst og rejst. Indtil videre er det
blevet til 78 lande, ca. 400 charterrejser, et par jordomrejser og en del rundrejser.
For nylig var Torben Skov på besøg i Star Tours butik på Rådhuspladsen i København, for at hilse på Stig Elling, og blive fejret med bobler, kage og en gratis rejse.

"De sidste 25 år har jeg udelukkende rejst med Star Tour, og det gør jeg ca. 8-9 gange hvert år. Min rekord er 13 rejser på et år. Indtil videre er det blevet til 200 rejser med Star Tour, og derfor blev jeg inviteret herind til lidt fejring. Det er da dejligt," mener Torben Skov, der benyttede chancen til at bestille de næste fire rejser, når nu han var i butikken.

Torben er noget særligt

Torben Skov har tidligere arbejdet 16 år på Thulebasen, hvor han tjente godt, Han bor i Skibby, men foretrækker et af sine andre ”hjem”, nemlig Tyrkiet, Rhodos eller Hurghada i Egypten.
"Jeg har jo fundet mine favoritsteder, som er der, hvor jeg føler mig mest hjemme. Jeg har masser af bekendte de steder, kan lide hotellerne og den gode service, og når jeg går mine lange ture falder jeg i snak med en masse mennesker. Jeg taler bl.a. ret godt tyrkisk efterhånden. Sådan kan jeg lide det, siger Torben Skov.
Salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling, skålede og forærede Torben Skov den næste rejse gratis.
"Det er jo noget helt særligt, det her med Torben. I mine 50 år i branchen, har jeg aldrig hørt om nogle, der har rejse på så mange charterrejser, og jeg er overbevist om, at der ikke er nogle, der kommer i nærheden af Torbens rekord. Det er jo lige til Guinness Rekordbog, og det skal fejres, siger Stig Elling.

Publiceret 24 May 2014 10:00