Torvedag med grundlovstale og fernisering.

Torsdag d. 5. juni: Få tips til møbeldekoration fra 14-16

Torsdag d. 5. juni er der igen torvedag ved ”Torvet” i rundkørslen i Skibby. Fra kl. 12 er der fernisering af Poul Petersen nye udstilling, og kl. 14 vil Byrådsmedlem Jørgen Beck holde grundlovstalen.

Poul Petersen er bosiddende i Jægerspris. Poul betegner sig selv som ”Billedemager” han arbejder med fabulerede motiver. Poul er autodidakt siden 83, han arbejder med oliepastel/akvarel og oliemaling- akryl- grafik/raderinger. Se mere på www.fjordkunst.dk

Man kan også møde Xenia Michaelsen som er russiskfødt kunstner, bosiddende i Frederikssund. Hun er uddannet på Danmarks Designskole og Kunstindustri Institut i Moskva. Har sit egen dekorationsfirma "DekoRum" i Frederikssund, der beskæftiger sig med vægudsmyknng og møbeldekorationer.

Hun vil på dagen fra klokken 14-16, vise forskellige teknikker omkring hvordan hun dekorere møbler. Xenias værker kan ses på hendes hjemmeside www.Dekorum.dk med Rumindretning med særligt kunstnerisk præg.
På pladsen vil man også møde firmaet Fiona der sælger lækkert dametøj fra Friendtex til nedsatte priser, samt andre gode tilbud.

Butik Torvet vil med disse nye tiltag gøre grundlovsdag til en anderledes indkøbsoplevelse i Skibby og håber rigtig mange vil komme forbi og deltage i dagen.

Erik Westergren står for den musikalske underholdning og børnene kan få lov at tromme med og i øvrigt bruge Torvets indendørs legeplads.

Publiceret 24 May 2014 10:00