Skal Danmarks Bedste Publikum snydes for A VM ?

Skal Danmarks Bedste Publikum snydes for A VM ?

ISHOCKEY VM I DK:

Men hvor er Vojens?

Danmark skal huse A-VM i ishockey i 2018 - men ingen kampe skal spilles i SE Arena

Af
Af Peter Rasmussen

Fredag blev det kendt at Danmark helt sensationelt bliver vært for ishockey A-VM. Det er slutrunden 2018, der skal spilles i Danmark. En sejr og en blåstempling af Danmark som ishockeynation og medlem af A-gruppen gennem mange år.
Det kom også frem at kampene skal spilles i henholdsvis Jyske Bank Boxen i Herning samt den kommende Royal Arena i København. Ingen kampe er lagt i Danmarks bedste faste ishockeyarena, SE Arena i Vojens.
Danmark var oppe imod Letland i dysten om at få værtsskabet, og det som især gav skeptikerne næring hvis man skulle stemme for Danmark, var frygten for ikke fyldte arenaer. Og set i netop dette lys, undrer det mange at man ikke vælger at spille kampe i SE Arena. Tilskuerkapaciteten i både Boxen og Royal Arena vil være flere gange større end SE Arenas, men ikke alle kampe er lige store.
Afstemningen om værtsskabet fandt sted fredag i hviderussiske Minsk i forbindelse med A-VM slutrunden. Danmark vandt tårnhøjt med 95-12. Ifølge Ritzau var Danmarks repræsenteret med ishockeyunionens formand Henrik Bach Nielsen, TV værten Ulla Essendrop, landsholdsspiller Phillip Larsen, en repræsentant fra Sport Event Danmark og repræsentanter fra de to VM-byer, Henring og København. Man kunne derfor tænke tanken: Er der nogen hernede, som har sovet i timen?
Vi prøver at stille spørgsmålet til ishockeyunionen samt lokalt hernede - så ser vi hvad svaret bliver.

Publiceret 24 May 2014 08:00