Det er helt iorden, at SE ikke er spillested ved VM, siger SønderjyskEs direktør Klaus B. Rasmussen

Det er helt iorden, at SE ikke er spillested ved VM, siger SønderjyskEs direktør Klaus B. Rasmussen

SØNDERJYSKE:

Det er OK at SE Arena ikke er med

"Vi ærgrer os ikke. Vi glæder os derimod meget," lyder det fra SønderjyskEs direktør

Af
Af Peter Rasmussen

Danmark skal være vært ved A-VM i ishockey i 2018. Kampene skal spilles i henholdsvis Jyske Bank Boxen i Herning som Royal Arena i København. Altså ingen kampe til SE Arena i Vojens, og det er helt naturligt, fortæller direktøren for SønderjyskE, Klaus B. Rasmussen:
"Det giver helt sig selv. Med stor respejkt for Danmarks bedste ishockey-arena, så kan SE Arena på ingen måde leve op til de minimumskrav, som der er brug for. Det handler blandt andet om minimum 10.000 siddepladser, men også infrastruktur - lufthavne, hoteller osv," fortæller han.
"Vi har hele tiden kendt til ishockeyunionens planer og krav, og vi bakker dem 100 procent op. Var vi troppet op med arenaer med 5.000 pladser, så var VM gået til Letland," siger Klaus B. Rasmussen.
Hos SønderjyskE håber man at nogle af de store nationer vil benytte SE Arena til træningslejre, og ellers glæder man sig til at tilbyde masser af international ishockey når holdet skal repræsentere Danmark i Champions Leauge.
"Jeg synes at alle i dansk ishockey skal glæde sig over at vi får VM til Danmark. Det er en sejr for os alle," slutter Klaus B. Rasmussen fra SønderjyskE.

null

Publiceret 24 May 2014 09:00