Kamilla Hantusch's familie lægger blomster tæt ved det sted, hvor Kamilla onsdag aften blev fundet dræbt.

Kamilla Hantusch's familie lægger blomster tæt ved det sted, hvor Kamilla onsdag aften blev fundet dræbt.

Familien sagde farvel til Kamilla

Fotogalleri: Flere hundrede mennesker deltog i mindeceremoni for den dræbte Kamilla Hantusch

Af
Mikkel Hansen

Flere hundrede mennesker sagde torsdag aften farvel til Kamilla Hantusch ved en rørende mindehøjtidelighed i Padborg og ved Kliplev.
Mindehøjtideligheden begyndte på sportspladsen ved Frøslev-Padborg Skole, hvorfra Kamillas familie og de mange lokale fremmødte kørte ud til motorvejstilkørslen ved Kliplev, hvor Kamilla blev fundet dræbt onsdag aften. 
Den store menneskemængde fik politiet til at spærre tilkørslen til motorvejen, så alle kunne komme til at lægge blomster og tænde lys. Der var ingen taler, men kun masser af gråd. 
Det var Kamilla Hantuschs tvillingesøster, Karina Hantusch, der havde indkaldt til mindehøjtideligheden i en efterlysningsgruppe for Kamilla på Facebook. Alle var velkomne, men familien havde på forhånd meddelt, at man ikke ønskede at udtale sig til pressen.
21-årige Kamilla Hantusch, der er mor til 6-årig pige, forsvandt om aftenen lørdag den 19. juli. Efter en omfattende eftersøgning blev hun fundet dræbt onsdag aften. Kort efter blev hendes 24-årige ekskæreste anholdt for drabet.

null

Publiceret 31 July 2014 20:51