Samim Caner åbnede Auto-eXpert på Vordingborgvej 78 mellem Køge og Herfølge i februar - nu føjes et værksted til den stadigt voksende autovirksomhed. (Foto: JCJ).

Samim Caner åbnede Auto-eXpert på Vordingborgvej 78 mellem Køge og Herfølge i februar - nu føjes et værksted til den stadigt voksende autovirksomhed. (Foto: JCJ).

Det er en dyd at levere service og personlighed

Siger direktør og indehaver af Auto-eXpert i Herfølge, Samim Caner, der på fredag den 8. august føjer et nyt værksted til sin virksomhed.

Af
Per Møller

HERFØLGE: - Det har altid været en drøm for mig at blive selvstændig indenfor autobranchen. Så da muligheden bød sig, slog jeg til og i februar i år kunne jeg åbne salgsafdelingen for brugte biler her på Vordingborgvej 78 i Herfølge. Det er gået rigtigt godt siden og på fredag den 8. august kl. 08.08 kan vi byde de første kunder velkommen i vores nye værksted på samme adresse. På åbningsdagen holder vi åbent frem til kl. 20.08.
Fortæller direktør og indehaver af Auto-Expert, Samim Caner, der er opvokset i Køge hvor han har boet siden 1971 og derfor gennem årene har opbygget en stor omgangskreds og et stort netværk.
Samim Caner har ellers prøvet lidt af hvert. Han er oprindelig udlært reklamefotograf hos TL Foto og reklame i Slimminge.
Blandt meget har han været med til at stifte og opbygge Kiwi og Mango på Frederiksberg, han har været afdelingsleder på Mad og Vin i Magasin og senest har han været ansat på Irmas hovedkontor i Rødovre i 15 år. Og så har han i fritiden været en ivrig fodbolddommer i de sjællandske serierækker, indtil en knæskade satte en stopper for hans karriere på de grønne baner.
Men han glemte aldrig sin store interesse for at arbejde med brugte biler og i nogle år drev han Auto-Expert som en fritidsvirksomhed i Vedskølle.
Efter at have stiftet grundigt bekendtskab med branchen og gjort sine erfaringer valgte Samim Caner at gøre det til en fuldtidsvirksomhed og slå sig ned på Vordingborgvej 78 mellem Køge og Herfølge.
Auto-eXpert har altid op mod 30-40 biler på lager.
- I vores salgafdeling beskæftiger vi os hovedsageligt med biler i prisklassen 10.000 - 75.000 kr., men der er da også jævnligt dyrere og nyere biler at finde i forretningen. Vi lægger vægt på at give dig en god handel, så du kører tilfreds herfra i din nye bil, og vi tager selvfølgelig gerne din gamle i bytte til en fornuftig pris. Jeg har altid set det som en dyd at levere service og personlighed - kunderne skal kunne have tillid til mig. Det når man længst med, fastslår Samim Caner.
På det nye værksted, som står klar til at åbne fredag den 8. august, kan man udføre alle opgaver inden for reparationer af person- og varebiler. Det gælder bl.a. klargøring til syn, udskiftning af toppakning, tandrem, motor, kobling, ruder og dæk m.m. men selvfølgelig også almindeligt serviceeftersyn.
Til at lede og udføre opgaverne på værkstedet har Samim Caner ansat en fuldtids og serviceminded mekaniker.

Nummerplade-service

Hos Auto-eXpert tilbyder man nummerpladesalg og omregistrering af din bil.
- Vi er nummerpladeoperatør for skat. Vi tilbyder som nævnt salg af nummerplader, omregistrering af køretøjer og afmelding af nummerplader. Og når du køber en bil hos os, kan vi indregistrere den således at du kan køre hjem i den med det samme, slutter Samim Caner, der med Auto-eXpert har gjort sin hobby til levevej.

Publiceret 01 August 2014 16:00