Henrik Gundelach flyttede i begyndelsen af juli fra sine lokaler på Haderslevvej og ind til Østergade i midtbyen.

Henrik Gundelach flyttede i begyndelsen af juli fra sine lokaler på Haderslevvej og ind til Østergade i midtbyen.

En erfaren optiker i nye lokaler

De grønne sofaer og det varme lys skaber en hjemlig stemning, når man træder ind i Henrik Gundelachs nye optikerbutik, "Gundelachs", i Østergade 11A, Kolding i det lokale, hvor Photocare tidligere lå.
Den 7. juli åbnede forretningen dørene i midtbyen, men det betyder ikke, at det er en uerfaren optiker, der står bag roret i den nye butik.

Faktisk har Henrik Gundelach drevet egen optikerbutik i seks et halvt år.
"Vi har haft butik både i Vonsild og på Haderslevvej, men har længe haft et ønske om at komme ned i midtbyen og nu bød chancen sig. Der er mange der spørger, om vi ikke er nervøse for konkurrencen hernede. Det er vi ikke – konkurrencen har altid været der, nu er vi bare blevet mere synlige, så det tager vi stille og roligt", lyder det fra Henrik Gundelach, som i forbindelse med flytningen har ansat en butiksassistent.

Henrik fortæller, at forretningens sortiment spænder vidt inden for briller og kontaktlinser til både børn og voksne.
"Vi er en lille uafhængig optiker, så vi vælger helt selv, hvordan vores sortiment skal se ud, dvs. at vi har stel både til det lidt bredere publikum, men også stel til de kunder, der ønsker lidt mere spræl.
Vores filosofi er, at kunden aldrig skal have følelsen af, at de bare er et nummer i køen For os er alle kunder ønskekunder – ikke et tal i månedens salgsbudget", siger Henrik Gundelach, som betegner sig selv som lidt af en fagnørd, hvilket også smitter af på betjeningen.

"Jeg er stolt af mit fag og jeg vil hellere lade kunden gå end at sælge en brille, som jeg ikke kan stå inde for.”
I forbindelse med flytningen, har Henrik Gundelach meldt sig ind i Cityforeningen, hvilket han glæder sig til at blive en del af.
"Hvis man ønsker at være en del af noget, skal man også deltage aktivt. Jeg glæder mig til at blive en del af fællesskabet hernede i midtbyen, udtaler han.”

Publiceret 01 August 2014 07:00