Jesper Dahl i hvid trøje kom på scoringstavlen i tirsdagens træningskamp mod Taastrup FC. (Arkivfoto: JCJ).

Jesper Dahl i hvid trøje kom på scoringstavlen i tirsdagens træningskamp mod Taastrup FC. (Arkivfoto: JCJ).

Rishøj foran sidste test inden sæsonpremieren

Af
Per Møller

FODBOLD: Om en uge lyder startfløjtet til den nye sæson 2014/15 i 2. Division Øst, hvor Rishøj Boldklub er tilbage efter en sæson i vestkredsen.
Rishøj-truppenhar nu været igang i over to og en halv uge efter sommerpausen, og truppen er ved at være helt oppe i gear.
Den seneste uge har, udover træningspas også budt på to træningskampe.
Lørdag mødte Rishøj på udebane Hvidovre IF - som man iøvrigt indleder sæsonen mod lørdag den 9. august på hjemmebane - og trods et hurtigt føringsmål af Carsten Pedersen måtte Rishøj se sig besejret med 3-1.
På en stegende hed tirsdag havde Rishøj besøg af Danmarksserieholdet fra Taastrup FC, og efter en lidt langsom Rishøj-start, som gæsterne fra Taastrup udnyttede til at bringe sig foran 1-0, viste Rishøjs offensiv tænder og sendte gæsterne hjem med et nederlag på 5-1. I en kamp, hvor Rishøjs træner Thomas Skov benyttede lejligheden til at sende 16 spillere i aktion.
Martin Jensen nettede to gange, Jacob Ingvarsen, Jesper Dahl og anfører Dennis Schmidt hver en gang.
Cheftræner Thomas Skov er ganske tilfreds med det han har set hidtil i træningskampene og glæder sig nu over at der kun er en uge til det for alvor går løs om points.
- Nu spiller vi lørdag mod Roskilde KFUM - og så er vi klar til premieren mod Hvidovre. Desværre får vi ikke mulighed for at stille med det hold, der formentlig skal udgøre start 11-eren om en uge - men det er tæt på. Jacob Jensen har meldt afbud til lørdagens træningskamp, og hvis der er spillere der trækkes med småskader kan det godt være de har bedst af at stå over så de er klar til næste lørdag, siger Thomas Skov, der er fortrøstningsfuld til den kommende sæson.
- Vi har en god trup med en god blanding af unge og rutinerede. Jeg er overbevist om, at vi kommer til at gøre det godt, siger Rishøj-træneren til Lørdags-Avisen.
Rishøj spiller lørdag den 2. august kl. 13.00 den sidste træningskamp inden sæsonpremieren. Holdet møder på udebane Danmarksserieholdet fra Roskilde KFUM.

Publiceret 01 August 2014 17:15