The Rocking Ghosts.

The Rocking Ghosts.

Rocking Ghosts sætter punktum på sommerkoncerterne

Onsdag den 6. august i Solgårdsparken i Strøby Egede

Af
Per Møller

STRØBY EGEDE: Solgårdsparkens Støtteforening slutter rækken af sommerkoncerter i Solgårdsparken i Strøby Egede onsdag den 6. august, hvor det traditionen tro er det altid veloplagte orkester The Rocking Ghosts der leverer den musikalske underholdning.
- Det er lidt underligt at skulle annoncere den sidste musikaften i Solgårdsparken, men kalenderen og den tidligere aftenmørke med dugfald viser at det er rigtigt, siger Carl Olli Pedersen fra Solgårdsparkens Støtteforening.
Onsdag aften den 6. august inviterer Solgårdsparkens Støtteforening sit trofaste publikum og alle andre musikglade borgere til koncert med pigtrådens gentlemen, "The Rocking Ghosts".
I Solgårdsparkens informationsfolder står skrevet, at det er 14. gang, at det populære band lukker musiksæsonen, men det er faktisk 15. gang.
Bandet optrådte første gang år 2000 og har lukket musiksæsonerne siden. Dermed kan der fejres et lille jubilæum.
Musikaftenen afvikles som sædvanlig med spisning fra kl. 18.00 hvor grillene er klar og hvor den Hvide Kok serverer lækker buffet.
Buffeten skal bestilles senest kl 12.00 på dagen på tlf. 5666 1088. Husk at madbestilling ikke medfører bordbestilling, derfor opfordrer Støtteforeningen specielt denne aften publikum til at medbringe bord og stole.
Kl. 19.25 bydes velkommen og kl. 19.30 går The Rocking Ghost på scenen. Bandet nyder at komme i parken og plejer at være i en fantastisk stemning, hvad der smitter af på det dansende publikum, der hurtigt fylder dansegulvet.
Støtteforeningen er klar med tre barer og kaffe/kageboden, hvor publikum skal huske, at alle drikkevarer skal købes på stedet, da det er salget af disse samt salget af vinlotteriet, der betaler for musikken.
Den sidste aften, er den aften hvor mange ikke vil gå hjem, da det er lidt vemodigt at skulle sige farvel til venner og bekendte efter en flot og hyggelig sommersæson.

Publiceret 01 August 2014 16:00