Den 15. august er der masser af fest i gaderne i Vamdrup.

Den 15. august er der masser af fest i gaderne i Vamdrup.

Vamdrup gør klar til diskofest i gaderne

Den 15. august er der Crazy Hours arrangement i Vamdrup centrum

Nu skal plateauskoene og de gigantiske solbriller pudses, for fredag den 15. august går Vamdrup diskoamok til dette års Crazy Hours-arrangement.
Hele midtbyen vil være pyntet op til spræl og spilopper, når arrangementet, der i folkemunde kaldes ”Vamdrups byfest”, løber af stablen.

“Vi oplever altid en kæmpe opbakning til Crazy Hours-arrangementet, og glæder os til igen at give folk en festlig aften med god musik, underholdning og gode tilbud”, siger Per Tonnesen, formand for Vamdrup Handelsforening.

Det musikalske lydtæppe bliver leveret fra hele fem forskellige scener spredt ud over byen. Man kan blandt andet opleve det rockede Orla G Band i Trimgården og festbandet Foxx på hovedscenen på Torvet.

For børnene er der blandt meget andet hoppeborg, klatrevæg, tarzanbane og æggekastning. Tombolaen giver mulighed for at vinde et væld af præmier fra Vamdrups butikker. Og i Østergade er der undervisning i diskodans fra danseskolen Dance4you.
Blandt de ansatte i Vamdrups butikker vil der igen i år foregå en venskabelig kappestrid om at overgå hinanden i pynt og udklædning. Arrangementet i Vamdrup løber af stablen fredag den 15. august fra kl. 18 til 23. Aftenen sluttes af med et stort fyrværkeri.

Publiceret 01 August 2014 14:00