FC Fredericia:

Knudstrup forstærker bagkæden

FC Fredericia har hentet Mikkel Knudstrup i Hvidovre og tilknyttet ham på en kontrakt, der løber frem til årsskiftet i 2016.
I mandagens kamp blev Søren Jensen alvorligt skadet, og torsdag hentede FC Fredericia en erstatning til back-positionen i form af den 22-årige Mikkel Knudstrup.
“Jeg har fulgt Mikkel i længere tid, og i den situation vi nu stod i, var det oplagt at forsøge at få ham til klubben, fortæller Nicolai Wael,” der glæder sig over, at FC Fredericia fik handlet hurtigt.
“Mikkel er en ung spiller, men han har spillet rigtigt mange divisionskampe allerede. Jeg tror, det ligger omkring de 70. Han er godt skolet i FC Nordsjælland og spillede 90 minutter i 25 kampe for FC Vestsjælland, så han er ikke så urutineret, som 22 år lyder,” siger Nicolai Wael på klubbens hjemmeside.
Cheftræneren fortæller, at Mikkel Knudstrup er 186 cm høj og har en god fysik.
“Han fylder godt, men han er også dygtig med bolden. Ved tilførslen af ham øger vi konkurrencen og bliver mindre sårbare på back-positionen, mens det også giver os en ekstra taktisk brik i form af, at vi kan flytte Moos længere frem på banen,” så jeg er naturligvis godt tilfreds med, at det lykkedes os at hente Mikkel nu,” siger Nicolai Wael.
Mikkel Knudstrup mødte ind sammen med truppen allerede torsdag morgen til træning.

Publiceret 01 August 2014 05:00