Erhvervsklubben Koldinghus’ arrangement Rock i Slotsgården med Rugsted og Kreutzfeldt i 2012. I slutningen af august vil slotsgården igen blive fyldt med borde og bænke (foto: Koldinghus).

Erhvervsklubben Koldinghus’ arrangement Rock i Slotsgården med Rugsted og Kreutzfeldt i 2012. I slutningen af august vil slotsgården igen blive fyldt med borde og bænke (foto: Koldinghus).

Koldinghus:

Borger-køkken i Slotsgården

Tre sensommeraftener sidst i august åbner Koldinghus slotsgården op for en helt ny oplevelse, hvor historier og fortællinger om Koldinghus bliver levendegjort, mens gæsterne ved langborde får serveret et godt måltid mad fra Madkælderen.
”Med dette tiltag ønsker vi at bruge det gode måltid mad som afsæt for en anderledes og unik oplevelse i de enestående og rustikke rammer, som slotsgården udgør. Arrangementet er tænkt som et bredt og folkeligt arrangement - i modsætning til de arrangementer, vi normalt holder i slottets fornemme riddersal - deraf udtrykket ”Borgerkøkken”. Alle skal kunne føle sig velkommen”, siger Koldinghus' direktør Thomas C. Thulstrup.
Koldinghus har gennem sin lange historie tjent som fæstning, kongebolig, slotsruin og i dag museum med over 100.000 besøgende om året. Slottet har været byens vartegn gennem århundreder og fungeret som samlingssted for mange mennesker. Med eventen “Borgerkøkken i Slotsgården” ønsker Koldinghus at understrege, at Koldinghus også i dag er et sted, hvor byens og områdets borgere samles.
”Det bliver en aften i magiske omgivelser fyldt med spændende overraskelser, og gæsterne vil forhåbentlig gå hjem med både en god smagsoplevelse men også med en ny forståelse af Koldinghus' fantastiske historie”, lover Thomas C. Thulstrup.
Arrangementerne er støttet af Trekantområdets Kulturfestival.
Det koster 80 kr. pr. voksen at deltage og 40 kr. for børn under 10 år. Prisen er inkl. mad og underholdning og ekskl. drikkevarer.

Man kan deltage i borger- køkkenet på følgende datoer:
Onsdag 27. august 2014, 17.30-20.00.
Torsdag 28. august 2014 17.30-20.00.
Fredag 29. august 2014, 17.30-20.00.

Billetter kan købes i billetsalget på Koldinghus eller reserveres på telefon 79 79 10 90 eller pr. mail museum@koldinghus.dk. Der er kun 200 billetter pr. aften som sælges efter “først til mølle” - princippet. Det er ikke muligt at reservere bord.

Publiceret 01 August 2014 09:00