Unge Andreas Oggesen erstattede Johan Absalon allerede i første halvleg. En halv snes minutter før kampens slutfløjt sikrede han sejren med 2-0 målet.

Unge Andreas Oggesen erstattede Johan Absalon allerede i første halvleg. En halv snes minutter før kampens slutfløjt sikrede han sejren med 2-0 målet.

SUPERLIGA:

SønderjyskE ligger nummer to

Ja ja - det er naturligvis noget pjat, men SønderjyskE fans skal huske at nyde det imens man kan

Af
Af Peter Rasmussen

Naturligvis er det noget pjat. Der er kun spillet tre runder af årets superliga, og det er kun Silkeborg og SønderjyskE, som har spillet tre kampe. Så det med at kigge i tabellen er noget man skal vente med. 
Men når man er hårdtprøvet SønderjyskE fan, skal man nyde det imens man kan, så vi bringer lige tabellen.
Andenpladsen er desuden fortjent. Ovenpå point imod forårets to bedste hold, AaB og Esbjerg, ventede mødet med oprykkerne fra Silkeborg fredag aften. På papiret en meget lettere modstander, og hertil kom at både Tommy Bechmann og Johan Absalonsen var til rådighed igen.
Men som det oftest går i sådanne kampe, så blev det ikke så let endda. Faktisk spillede SønderjyskE en skrækkelig første halvleg - hvor Johan Absalonsen måtte udgå med en fiberskade.
Der var faktisk ikke noget at prale med for de SønderjyskE spillere. Der var hverken tempo eller sammenhæng i spillet og på toppen blev afslutningerne det ene vildskud efter det andet.

Strammede op i pausen

Men så slog træner Lars Søndergaard i bordet i pausen, og der gik bare halvandet minut efter pausen, før skarpheden var tilbage.
SønderjyskE brød nu hjemmeholdets opspil højt på banen. Bolden blev spillet ud til Bjørn Paulsen på højre kant, og hans aflevering sad millimeterpræcist i pandebrasken på Bojan Gulobovic, der denne gang var knivskarp.
Resten af halvlegen var gæsterne bedst. Silkeborg havde store problemer med at spille sig til store chancer, og SønderjyskE stod stærkt i forsvaret. Sejren blev cementeret fem minutter før ordinær spilletids ophør da indskiftede Tommy Bechmann elegant omsatte en omstilling til en målgivende aflevering til Andreas Oggesen. Afslutningen fra Oggesen blev omsat som havde han spillet 100 år i superligaen.

Nu venter FCM

Nu må de SønderjyskE fans så vente i spænding på en melding på Johan Absalonsens skade. Der er brug for de rutinerede offensive kræfter i det lyseblå kollektiv:
"Vi har prioriteret vores defensiv. Vi vil jo gerne prøve at undgå at komme i samme situation, som i fjor. Og vi har en god kombination af rutine og ungdom i forsvaret, imens vi mangler noget rutine fremme på banen når Daniel Jensen, Tommy Bechmann og Johan Absalonsen sidder ude," sagde træneren efter kampen.
Næste opgave hedder FC Midtjylland. Kampen spilles på Sydbank Park på søndag klokken 14.00.

null

Publiceret 02 August 2014 07:00