Brian G. Rasmussen får nu titlen som direktør i Buchreitz A/S, der har 41. medarbejdere.

Brian G. Rasmussen får nu titlen som direktør i Buchreitz A/S, der har 41. medarbejdere.

Ny mand bag roret

Brian G. Rasmussen får nu formelt titlen som direktør i virksomheden Buchreitz A/S

job “Det er en naturlig udvikling, at vi nu formaliserer den virkelighed, der har været i virksomheden i flere år. Brian G. Rasmussens interesse ligger i de administrative opgaver og Søren Buchreitz' interesse er i salgsindsatsen”, udtaler bestyrelsesformand i Buchreitz A/S, Brian Stein.

Brian G. Rasmussen har været i virksomheden som projektleder og overmontør siden 1996 og blev i 2004 medejer, og har i praksis stået for en stor del af den administrative drift i de senere år.
Søren Buchreitz stiftede elinstallatørvirksomheden i 1994 og er fortsat hovedaktionær. Han vil fremover fokusere på salg og kundekontakt som salgsdirektør.

“Det er et cadeau til Brian G. Rasmussen. Vores partnerskab og samarbejde er en væsentlig årsag til den gode udvikling, vi har haft. Det vil vi gerne gøre tydeligere over for kunder og medarbejdere med udnævnelsen af Brian G. Rasmussen”, udtaler Søren Buchreitz.
Virksomheden har haft en organisk vækst gennem de tyve år, og er stadig i god udvikling med i dag 41 medarbejdere.De to ejere ser i forbindelse med jubilæet frem til at fortsætte deres partnerskab i mange år endnu.

“Jeg har stået i spidsen de første tyve år, så nu er det Brians tur de næste tyve, siger Søren Buchreitz”

Publiceret 03 August 2014 07:00