Sådan bliver min sommer i år

Holger Grumme fra Radikale Venstre fortæller om sin sommer

Af
Kim Schou

Hvad skal du lave i din sommerferie i år?

Jeg har lige flyttet bolig, så jeg skal bruge en del af min sommerferie på at få indrettet mit nye hjem. Bl.a. skal jeg ha" bygget en bogreol og indrettet et kontor. Desuden rejser jeg tre uger til Rwanda med den humanitære organisationen ”Tandsundhed uden grænser” hvor jeg skal hjælpe en flok tandlæger, der med udgangspunkt i SOS-Børnebyerne, arbejder gratis for at forbedre tandsundheden i udviklingslande primært ved akutbehandlinger og undervisning i tandsundhed. Det glæder jeg mig rigtig meget til og tror, bliver en stor oplevelse.

Hvad er dit bedste ferieminde/feriested?

Jeg har ikke noget bestemt, men jeg kan godt lide en aktiv ferie – bl.a. har jeg nydt at rejse rundt i Australien og USA. Særligt husker jeg en tur til Thailand, hvor vi hyrede en privat guide som tog os med ud i junglen. Her kom vi til at bo i en lille landsby, uden nogen former for moderne bekvemmeligheder. Det var en ret stor oplevelse.

Når du griller, hvad putter du så helst på grillen og hvad kommer der i glassene?

Jeg griller ret sjældent. Men kan godt lide en ordentlig steak. Med hensyn til glassets indhold så drikker jeg sjældent øl og vin så det bliver mest til sodavand. Desuden elsker jeg rigtig appelsinjuice.

Fem ting du bare skal nå at lave/opleve denne sommer?

1) Havde udarbejdet og afsluttet et regnskab til LAG – som er et større og ret besværligt arbejde
2) Ryddet op i papirbunkerne på skrivebordet.
3) Bygge shelters
4) Male et par værelser
5) Nyde sommeren

Publiceret 03 August 2014 07:00